Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Aynı Hata Kodu Farklı Arıza!

14 Temmuz 2023 02:41

2014 yılında satın aldığım çamaşır makinem WF8800LSW1/YAH 06.06.2023 yılında 3E hata kodu için çağrı merkezini aradım. Servis motor arızası olduğunu değişim için 2350 TL ücret talep etti. Ücret fazla olduğunu düşünerek çağrı merkezinden indirim talep ettim, servis gelene kadar çağrı merkezinden dönüş olmadı. 2350 TL ödeyip motor değişimi yapıldı. Sonra çözüm merkezinden İ** Bey aradı ve 'ödeme yapmadan bizi arasaydınız' dedi. Kendisine servisin ödeme yapmadan işlem yapmasını ödeme yapmak durumunda kaldığımı belirttim. 'Bundan sonra bir problemle karşılaşırsanız bize ulaşın, yardımcı olacağım' dedi. 12 gün sonra çamaşır makinesi tekrar 3E hatası verdi. Servis geldi ve aynı hata kodu vermesine rağmen kart arızası olduğunu, indirimli fiyatının 1750 TL olduğunu söyledi. Servisten sonra makinenin bazen çalışıp bazen çalışmaması ve aynı hata koduna farklı arıza bildirilmesi, tekrar ücret istenmesi beni şüpheye düşürdü. Bu arada Samsung çamaşır makinelerinde motor garantisinin 10 yıl, yeni ürünlerde 20 yıl olduğunu gördüm. Motor garantisini sorgulamak için çağrı merkezini aradım, çelişkili ifadeler verildi ve arızanın giderilmesi için net bir cevap verilmeden servis kaydı kapatıldı! Samsung markalı ürünün garantisi bittikten sonra arıza giderilme bedelinin ucu açık mı? Bende oluşan soru işaretlerini ve sorunun giderilmesini Samsung umarım olumlu sonuçlandırır.

14 Temmuz 2023 08:58 (Şikayetten 6 saat sonra)

18 Temmuz 2023 15:15

İletişim kurmaktan neden kaçınıyor, ücretini aldığınız arızayı neden gidermiyor, çözüm üretmiyor, müşteriyi neden mağdur ediyorsunuz?

Samsung, açmaya fırsat vermeyen arama ile ulaşılamadı diyerek kaydı kapatarak, iletişim kurmaktan sorunu gidermekten neden kaçınıyor?

Cem sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Samsung Çamaşır Makinesi İçin 3 Haftadır Çözüm Bulunamıyor, Haksız Servis Ücreti Alındı

Cem
23 Nisan 23:04

Esat
08 Temmuz 2024 16:18
Samsung Pişmanlık Dır. Müşteri Temsilcileri İnsanları Oyalıyor.
Şener sonuçtan hiç memnun değil

Şener
04 Ocak 2024 12:19