Mehmet sonuçtan çok memnun

18 Nisan 2024 21:48

30 Mart 2024 tarihinde kurulumu yapılan 55S95B model televizyonumuzun birkaç gün sonra ekranda boydan aşağıya doğru, ekranın arkasında görünen bir dikey çizgi fark ettik. Ekran geçişlerinde ve internet bağlantısında hatalar vermeye başladı. Yetkili servise ekran panel saatinin neden 0 olduğunu sordum; orijinalinde öyle olduğunu ve kendilerinin sıfırlamadığını söylediler. Bir sonraki gelişlerinde ekrandaki görüntünün kusurlu olduğunu ve diğer geçişlerde verdiği hataların sistemsel olduğunu söylediler. Ancak her gelişlerinde format çekmelerine ve tekrar aynı hatayı vermesine rağmen, bu sorunları 1 hafta önce Samsung merkeze ilettiklerini söylemelerine karşın, ayıplı ürünün değişimi için onay aşamasında olduğunu belirttiler. Bugün, 18 Nisan 2024 tarihinde sabah aranıp, bir kez daha kayıt için geleceklerini söylediler. Geldiklerinde bir kez daha fotoğraflar ve videolar çektiler. Elimdeki kayıtlı fotoğraf ve videoları da kendilerine iletmeme rağmen, bu kadar uzun süre bekletilmem ve televizyona doğru düzgün bakılamamam psikolojik rahatsızlık verdi. Bir hafta sonra düğünümüz olacak. Böyle bir sıkıntıyı Samsung'dan daha önce yaşayanlar var mı bilemem; ancak beni tamamen soğuttular üründen. Bir an önce çözüme kavuşsun ve ayıplı ürünün değişimi gerçekleşsin artık, yoruldum. Bir hafta boyunca böyle bir sorun yaşamama rağmen, servisin bir aya kadar ürün değişimi ve iade hakkımın olduğunu söylemesine karşın ürünün değişimini istiyoruz. Artık yormayın bizi, bu kadar mağdur edildiğimiz yeterli. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmaya gidilecek, bütün kayıtlar duruyor. İnsanları bu kadar mağdur etmeyin.

19 Nisan 2024 10:31

20 Nisan 2024 13:41

Ürün değişimi onaylandı, piyasada aynı ürün bulunmadığından aynı özellikte bir üst modelini verecekler fakat daha dönüş yapılmadı, önümüzdeki hafta düğünümüz var umarım dönüş olur bir an önce ürünü elimize ulaştırırlar

20 Nisan 2024 22:04

Akşam üzeri Samsung tan aradılar birbirlerinden haberi mi yok nedense şimdi de değişim için beklemedeyiz dediler, aradılar onaylandı dedim haberi yokmuş temsilcilerin birbirinden

07 Mayıs 2024 18:47
Samsung 55S95B Yetkili Servis

Samsung Bir jest yaptı hatasını telafi etmek için 65S95D Serisini gönderdi ürünü değiştirdi teşekkürler... Umarım bu üründe de bir sıkıntı yaşamam

Recep
20 Nisan 2024 15:34
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
07 Mayıs 2025 17:53