Adnan sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 21:54

08/12/2023 tarihinde Eskişehir Espark Samsung bayisinden buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi satın aldım. Satın aldığım hiçbir ürün teşhir ürünü değildi ve ürünlerin 6 ay boyunca depoda tutulmasını, yeni adresime teslim edilmesini talep ettim. 18.04.2024 tarihinde satın aldığım ürünler teslim edildi. Buzdolabı ve bulaşık makinesi kapalı karton kutular içerisinde gelirken, çamaşır makinesi ise poşete sarılı bir şekilde teslim edildi. Ürünün bu şekilde neden teslim edildiğini yetkili servisten kurulum için gelen ekibe sorduğumda, ürünün teşhir olduğunu söylediler. Bunun üzerine bayi ile iletişime geçtim ve bayi, ürünün teşhir olmadığını iddia etti. Telefonla yetkili servisten kurulum için gelen bir kişiyle görüşerek, çamaşır makinesinin zorla evime bırakılmasına neden oldular. Çamaşır makinesi, enerji etiketi üzerinde yapışık halde ve makine üzerinde çiziklerle poşete sarılı olarak geldi. Servis, bir şey yapamayacaklarını ancak rapor tutacaklarını bildirdi ve tutulan raporda çizikler ile makinenin poşete sarılı halde olduğu belirtildi ve değişim talep edildiği yazıldı. İki gün sonra servis, orijinal parça ile değişim sağlanabileceğini ancak makinenin değişmeyeceğini söyledi. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini arayarak konuyu takip ettim. Müşteri hizmetleri hem bayiye hem de servise yazılı bir e-posta gönderdi. Servis, makinenin teşhir olduğunu e-posta ile onayladı ancak bayi hala teşhir olmadığını iddia ediyordu. Müşteri hizmetleri, yaşanan durum nedeniyle bana 3000 TL değerinde hediye çeki teklif etti ancak ben bu teklifi kabul etmedim. Ödediğim ücret karşılığında satın aldığım makinenin teşhir ürünü olarak teslim edilmesine itiraz ediyorum ve makinenin değiştirilmesini talep ediyorum. İlgili fotoğrafları ek olarak sunuyorum.

11 Mayıs 2024 18:49

Şikayetim üzerine Samsung çözüm merkezinden aranıldım ve hiçbir sonuca çözüme ulaşılmadı bir daha Samsung'un önünden geçmem çözüm merkezi değil oyalama merkezi

Kader sonuçtan hiç memnun değil

Kader
15 Temmuz 2024 18:23
Yanıltıcı Satış Taktikleri İle Hayal Kırıklığı: Samsung Espark Deneyimi

Uğur
22 Eylül 2023 17:32
Olgun sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Espark Şubesi Ürün Ek Garantisini Başka Firmadan Yapıyor!

Olgun
17 Ağustos 2024 12:50
Samsung Espark Şubesi Ürün Ek Garantisini Başka Firmadan Yapıyor!
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
01 Temmuz 2025 12:44
samsungdan-satin-alinan-beyaz-esyalarda-teslimat-ve-servis-sorunlari-6.pdf
Umut sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2025 04:56
defolu-camasir-makinesi-ve-ilgisiz-samsung-cozum-ekibi-magduriyeti-4.jpg