14.08.2023 Kurulumu Yapılan Arızalı RT46K6000ww Samsung Buzdolabı

14.08.2023 Kurulumu Yapılan Arızalı RT46K6000ww Samsung Buzdolabı
Duygu
18 Ağustos 2023 12:35

14 Ağustos 2023 tarihinde satın almış olduğum RT46K6000ww buzdolabının kurulumu yapıldı (talep no 4269242725) ve o günden bugüne buzdolabı çok kötü sesler çıkarıyor. 4 gündür-gecedir bıktım usandım. İlk kez buzdolabı kullanmıyorum.

Bugün sabah saat 10.26 da 444 7 711 numaralı telefonla 10 dakika görüşerek resmi gazetede yer alan 9. Madde mesafeli sözleşmeler gereği en hızlı şekilde iade talep etmiş bulunmaktayım. Tarafıma hala servis yollamaktan bahsedildi. Ve kurulum yapan servis elemanına bugün hiç ulaşamıyorum. Telefonu açmıyorlar. Resmi Gazete madde 9 ilk maddesini hatırlatayım; (1) Tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

Zaten buzdolabının sesinden ziyadesiyle rahatsızken Resmi Gazete hükmü gereği servis göndermeksizin iade işlemine konulması gerekir. Ürün geleli 5. Gününde. Bir vatandaş olarak 14 günlük cayma hakkının "servis gelmeli" bahanesiyle firma tarafından usulsüz şekilde kötüye kullanıldığını düşünebilirim ancak! 9. Maddeyi bir daha okuyunuz.

Bugünkü görüşmemize istinaden tarafıma iade talebiniz açılmıştır diye mesaj da gelmedi.

Yeterince mağdur edilmişken (kim yiyecek içecek için acil ihtiyaç olan koca buzdolabının gönderilmesini ister ) ivedilikle kanunen gereğini yapıp iade talebimi işleme koymaz iseniz Tüketici Hakları merci ile başlayıp mağduriyetimi ayrıca tarafıma ait olan her tür sosyal kanalla-gazeteyle birlikte çözeceğimden emin olabilirsiniz. (buzdolabının çeşitli saatlerde gürültülerini tek tek çektim)

Tarafınızdan en hızlı şekilde çözüm ve tarafıma ait olan ödememin iadesini bekliyorum.
Ayrıca buzdolabı iade talebi açtığım halde ve buzdolabı bende olduğu halde ben şu an bu şikayeti siteye yazarken gönderilen 4269391382 numaralı onarım süreci linki de nedir? Firma resmen vatandaşı usulsüz bir şekilde zora sokmaya mı çalışıyor? İade talep ediyorum.

18 Ağustos 2023 13:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Kurulum Tarihine Göre Garanti Başlangıcı Yanıltması Ve Mağaza Kapanması

İbrahim
10 Mart 20:51
Habir sonuçtan hiç memnun değil

10 Yıl Garantili Buzdolabım Arızalandı, Servis Ücreti Şok Etti!

Habir
28 Temmuz 2025 13:07
10-yil-garantili-buzdolabim-arizalandi-servis-ucreti-sok-etti-1.jpg
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı Arızasında Yüksek Tamir Ücreti Ve Yetersiz Müşteri Desteği Mağduriyeti

10 Eylül 2025 17:13

Yalkın