QNB Türkiye Aile Mahremiyetine Saygısızlık Ve Huzur Bozucu İletişim!

22 Kasım 2024 20:25

QNB Finansbank'ta kredi ve kredi kartı ürünlerim bulunuyordu. Ödeme yapamadığım için icra takibine düştü. Hali hazırda maaş hacizim de bulunuyor. Y*** Hukuk Bürosu takibinde olduğu için beni aradıklarında ödeyemeyeceğimi ve maaş haczi ile devam edebileceğimi ilettim kendilerine ve sonrasında işte olmam sebebi ile aradıklarında telefona yanıt veremedim. Sonrasında y*** Hukuk Bürosu babamı arayarak? Bana ulaşamadıklarını ve borcum olduğunu iletmişler. Benim babamı nasıl arayabiliyorlar? Benim aile bireylerimin bilgilerine nasıl ulaşabilirler. Kesinlikle bu durumu kabul etmiyorum ve yasal haklarımı sonuna kadar savunacağım. Benim cep numaram 0541***8002 dir ve babamın cep numarası 0505***6772 dir. Arama kayıtlarında arandığımız gözükecektir. Aile huzurum bozulmuştur. Avukatım kendilerini aradığında özür dilemişler. Ancak kesinlikle kabul etmiyorum. Maddi manevi aile huzurumu bozmalarından kaynaklı dava açacağım.

profile profile profile
22 Kasım 2024 20:37 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

Pınar
Pınar

Benimde aileme söylemişler. Ki ayrı yaşıyorum. Üstüne üstlük oturduğum ev eşyalı ve 1+1 üstüme bir şey yok. Ev sahibinin eşyaları alınır diyorlar.

Öztürk
Öztürk

Finans banka kredi kartı borcum var öyle yüksek bir meblağda değil ama ameliyat olduğum için çalışamadım hacze düşmüş gidip mal beyanında bulundum ama QNB Finansbank Yön Hukuk Bürosu diye bir yer ile çalışıyor ve avukat tarafından tehditler bitmiyor ben 74 yaşında bir bayanım devletten maaşım var ama bu avukat illada bulacaksın şöyle yaparım böyle yaparım hapse atarım diye tehditle devam ediyor bende bunun karşılığı dava açıp ulusal TV de çalışan akrabam vasıtası ile bu bütün pisliği ve finans bankın göz yummasını böyle tehditlere maruz kalmamı milyonlar karşısında açıklasın bakalım 14 sene kullandığım finans karta bugüne kadar hiç borcum olmamış ama şimdi gördüğüm muameleye bakın bundan sonra karşı dava açıp bana atılan mesajları ve kaydettiğim telefon konuşmalarını mahkemede yön hukuk ve QNB Finansbank anlatsın hakime

Kadir
Kadir

Ecenur hanım hakkınızı sonuna kadar arayın. Bunların yüzünden bunalıma girip intihar eden çok insan var. Birazda onlar bunalıma girsinler

Meral
Meral

Benimde QNB Finansbank'a borcum var daha icraya düşmedi ama arayıp tehditkar konuşuyorlar ve yetmiyor birikiminiz yok mu niye bu kadar borç yaptınız vs diye konuştular ben bile intiharı düşündüm.

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

QNB Hukuk Bürosu'nun Tehditkar Ve Baskıcı Tahsilat Süreci Psikolojimi Olumsuz Etkiliyor

29 Temmuz 2025 09:40
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Hukuk Büroları Tehdit Edip, Suç İşliyor!

29 Şubat 2024 14:30

QNB Türkiye Kategorileri