Merve sonuçtan çok memnun

QNB Finans'ta Güvenlik Blokajı Ve İşlem Engeli Sorunu

11 Kasım 2024 12:23
Merve'nin Teşekkür Mesajı
“Bankadan arandım ve konuştuğum hanımefendi beni işlemi telefondan yapmam konusunda kolayca yönlendirdi. Bankaya gitmeme gerek kalmadı. Teşekkür ederim.”

Telefon operatörümü ve mecburen sim kartımı değiştirdim. QNB Finans bu işlemden dolayı güvenlik sebebiyle hattımı sisteminde bloke etmiş ve mobil bankacılık işlemleri için gelmesi gereken doğrulama Kodları gelmiyor. Bunu fark ettiğim ilk mesajda mobil bankacılığa giriş yaparak düzeltebilirsiniz diyordu defalarca girdim olmadı. Dijital şifre alarak yapabilirsiniz. Mesajı geldi. Aldım olmadı. ATM ya da şubeye giderek yapabilirsiniz dedi. Cuma gecesi kalktım ATM'ye gittim Çünkü müşteri hizmetleri başka yolu yok dedi. ATM ekranında sadece şubeye giderek düzeltebilirsiniz yazdı. Tüm hafta sonu hesabımı kullanamadım. İşlem yapamadım. Henüz şubeye gitmedim oraya gidince de genel merkezimize gidin falan mi denecek merak ediyorum. Bu arada bunlar olurken diğer banka uygulamalarım sorunsuz çalışıyor. Sadece QNB böyle bir sorun çıkardı. Sizin yaptığınız bir işlem yüzünden ben isimi gücümü bırakıp bankaya gitmek zorunda miyim? Çok saçma bir uygulamanız var arayıp güvenlik sorularıyla bunu çözebilirdiniz ya da ben aradığımda bir çözüm sunabilirdiniz. Hiç memnun değilim hizmetlerinizden.

11 Kasım 2024 12:41 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB

Merve
Merve