Serdar sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank-Enpara Müşterisini Hiçe Saydı

07 Eylül 2023 16:09

Yıllardır QNB Finansbank /Enpara kullanıcısıyım. Bir çok arkadaşıma da tavsiye ederek müşteri olmalarına vesile oldum. Annemin emekli maaşını da ben taşıdım. 3 yıldan fazladır maaş yatmaktadır. Müşteri olarak aynı bankada devam etme düşüncesiyle banka arandı. 11.08.23 saat 16:36 da B**** isminde müşteri temsilcisi güvenlik sorusu olarak 78 yaşındaki yaşlı, kulak ve göz sorunları olan, çabuk heyecanlanan, panik atak sorunu olan anneme T. C. Numarasını sordu. Haliyle ezbere bilmesi, bir anda söylemesi mümkün olamazdı. Evladı olarak yardım etmek istedim. Annem, kendi sesiyle o benim oğlum, aynı evde yaşıyoruz, bana yardımcı oluyor beyanına rağmen, benim de ricama rağmen, bizi maddi-manevi çok yoran bu sürece soktu. İşte olanlar bundan sonra başladı. Müşteri temsilcisi haftanın son günü yorulmuş olmalı ki annenizi şubeye götürün, yardımcı olmuyorum dedi. QNB Finansbank ve Enpara Mobil uygulamasına bloke koydu. Bu üzücü olay cuma akşamını ve hafta sonunu bize mahvetti. Annem ertesi gün hastalandı. Günlerden cumartesi. Hesabımızda para var ama erişemiyoruz. Müşteri temsilcisi hanımefendi banka hesaplarına, ATM kartlarına da bloke koymuş. Paramız varken hastane için, hafta sonu harcamalarımız için konu-komşu, eş-dost borç para aramak bulmak zorunda bırakıldık. Hesaplara erişim için de 3 gün beklemek zorunda bırakıldık. 14.08/28.08 arası 15 gün boyunca bankaya iletilen tüm şikayetlerimiz "boş ve samimiyetsiz çok üzgünüz" şeklinde sonuçlandığı için buradan kamuoyu ile paylaşmak zorunda kaldım.
Güvenlik gerekçesiyle bir yaşlı kadın ve oğlunu mağdur eden, beyanlarını hiçe sayarak bana kötü niyetli insan muamelesi yapan bu zihniyeti burada paylaşıyorum ki bir başka aile bu şekilde telafisi mümkün olmayan/olamayacak bir duruma düşmesin. Yılların bankası QNB Finans Banktan samimi bir özür ve telafi beklerdik ama onlar B**** hanımın çirkin davranışını ve ayıbını örtmeyi, olayı normalleştirmeyi tercih ettiler.
Bu yazının banka üst düzey yetkililerine ulaşmasını,
gerekenin ; müşteri memnuniyet ve hata telafisinin, samimi şekilde sağlanmasını bekliyoruz.

07 Eylül 2023 16:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Serdar
Serdar
28 Eylül 2023 13:27

Banka müşteriyi temsil etmeyen ama müşteri temsilcisi olarak geçen Beyza hanımı korumayı tercih etmiştir. QNB Finansbank asla olumlu bir yaklaşım sergilememiş maddi-manevi verilen zararın telafisi yoluna gitmemiştir. Tüm ilgilileri Allah'a havale ediyoruz, şikayetçiyiz

Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 14:16
Engin sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 09:26
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2024 18:19
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2025 13:06
qnb-turkiye-subesinde-yasadigim-ciddi-magduriyet-ve-usulsuz-islemler-4.jpg