Profilo Km9610ctr Kurutma Makinesi Kurutmuyor

Profilo Km9610ctr Kurutma Makinesi Kurutmuyor
Metin
30 Ocak 2024 22:55

Profilo KM9610CTR kurutma makinesi kurutmuyor. 'Dolap kuruluğunda ancak' denildi; kuruttu ancak çekmesi kaldı. Pişmanlık duyuyorum. Bugün gelen ürünü alan arkadaşlar, iyice araştırın derim. Yazık, dünyanın parası yaklaşık 25.000 TL civarında. Yarın ilk işim Media Markt'a gidip 'memnun değilim' demek olacak. İnşallah çözüm bulabilirim.

01 Şubat 2024 19:20

Öncelikle merhabalar profilofan almış olduğum KM9610CTR kurutma makinesi ile ilgili yaşamış olduğum sorunu buraya yazdım sonrasındaki hizmet cidden müthiş bükez şikayet için değil teşekkür için yazıyorum gerek müşteri temsilcisi gerekse teknik ekip çok ilgili ve kibarlar yeni ürün ile değişecek bazı parçaları faprikosyon hatalı gelmiş olabilir kul yapısı önemli olan bu hatanın telafisi idi telafi edildi cidden çok teşekkür ediyorum.

31 Ocak 2024 10:05 (Şikayetten 11 saat sonra)

Eda sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Kurutma Makinesi Hata

16 Eylül 2024 10:15
Profilo Kurutma Makinesi Hata

Profilo Kurutma Makinesi Sıfır Bozuk

Erencan
17 Kasım 2023 14:05
Profilo Kurutma Makinesi Sıfır Bozuk

Profilo Kurutma Makinesi ''Pişmanlıktır''.!

Zeynep
21 Ocak 2024 22:03
Profilo Kurutma Makinesi ''Pişmanlıktır''.!
Fatih sonucu yetersiz buldu

Profilo'dan Sipariş Edilen Ürünün Gecikmesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu