Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 09:11

İki hafta kadar önce satın aldığım buzdolabı için Profilo Müşteri Hizmetlerini aradım. Müşteri temsilcisine kendimi tanıttım İsim soy isim, telefon ve t. C. Bilgisi sundum. Bu bilgileri verdiğimde kurulum yapıldığı tarih bilgisi müşteri temsilcisinin karşısına çıkıyordur diye umuyorum. Büyük bir firmanın yazılımı buna imkan sağlıyordur. Buzdolabımda sorun olduğunu bildirdim. Garantisinin devam edip etmediği müşteri temsilcisine sordum fakat kayıt işlemi esnasında bana farklı sorularla geldiği için sorum arada kaynadı. Buzdolabı hakkında kapak lastiğinin tutmadığını ve balık vb. Gıdaların saklandığı alanın kilit plastiğinin kendiliğinden çatladığını söyledim. Servis talebi oluşturuldu. Ve görüşme bitene kadar bana hala garanti ile ilgili sorduğum soruya cevap alamadım. Müşteri temsilcisi bana sürekli sorular sorduğu içinde soruyu kendisine yöneltmek aklımdan çıktı gitti. Ertesi gün servis beni aradı eve servis için geleceklerini bildirdi. Adres bilgisini teyit ettiler. Bende bir gün öncesinde garanti hakkında bilgi verilmeyince garantisinin devam ettiğini sandım. Servis inceleme yaptıktan sonra eşimden para talet etmiş. Servisten gelen görevliler ile telefonda ben görüşmek istedim. Kendileri ile görüştüğümde garantisinin iki ay önce bittiğini ve işlemler için 550TL talep ettiklerini dile getirdiler. Bende bana müşteri hizmetlerinden garanti bittiğine dair bir bilgi verilmedi dedim. Bu ücreti ödemeyeceğime dair kendilerine ilettim. Servise gelen arkadaşlar telefonda beni tehdit ettiler; "Bir daha hiçbir Profilo servisinden yararlanamayacaksınız" (Asil Profilo Servis). Müşteri Hizmetlerini aradım durumu ilettim. Benden Fotoğraf istendi. c****@bshg.com mail adresine gönderdim bir süre sonra beni müşteri hizmetlerinde aradılar ve sorunun kullanım hatası olduğunun bilgisini verdiler. Şikayetvar sitesinde bulunan şikayetleri göz ününde bulundurduğumda bizim üründe de aldığımız gıdalarda kısa sürede bozuluyor. Lastik kaynaklı sorundan olduğunu düşünüyorum. Çatlayan yerin insan eli ile veya kullanıma bağlı çatlaması çok zor sonuçta plastik, soğuk, su ve buz içerikli çalışan bir malzemeden bahsediyoruz. O zaman biz oraları hiç kullanmayalım. Adı üstünde "Dayanıklı Tüketim Malzemeleri". Tüketici Mahkemesinde görüşmek üzere.

17 Ekim 2024 11:18 (Şikayetten 2 saat sonra)

27 Ekim 2024 15:01

Aradılar fakat fabrika hası olan bir durumu ücretlendirme ile değiştirebileceklerini ilettiler yazık kesinlikle Profilo almayın.

Profilo Ücretli Ek Garanti Yapılmadı.

Bekir

01 Eylül 2024 17:54
Erkan sonuçtan çok memnun

Erkan
17 Temmuz 2024 10:52
"Her konuda yardımcı olduğunuz için şikayetimi dikkate aldığınız için tekrar teşekkür ederim"
Profilo Kategorileri