13 Eylül 2024 23:29

Profilo genel müdürlüğüne

İstanbul Bayrampaşa ilçesinden bir mağazadan ankastre fırın aldım ve kurulum için ertesi güne randevu verildi. Fakat fırın dolabı ile ilgili bir sorun oldu ve iptal ettim. Sorunu çözdük ve kurulum randevusu için servisi aradım. Randevu aldım. Fakat yoğun çalıştığım için işim çıktı ve ertesi gününe randevuyu erteledim. Ertesi gün yine işim uzadı ve randevu saatinde evde olamayacağım için servisi arayıp tekrar erteledim. Fakat akşam üzeri işim bitti ve eve geldim. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu aktardım ve aynı gün içerisinde boşluk olduğunu ve 16-18 saatleri arasında servisin gelebileceğini, talebimi oluşturduklarını belirttiler. Bunun üzerine bende teknik servisi arayıp durumu anlattım evde olduğumu belirttim. Teknik servisteki kişi servisin yoğun olduğunu kimsenin gelmeyeceğini söylediler ve oldukça kaba bir üslup kullandılar. Genel merkez bizim sistemimizi göremez yoğun olup olmadığımızı bilemez denildi. Bende elektronikçi olduğum için bildiğimi ve onlarında talepleri şikayetleri randevuları gördüklerini konuya hakim olduğumu söyledim ve telefonu yüzüme kapattılar. Teknik servis sorumlusu olduğunu söyleyen bir kişi tekrar aradı sözde yardımcı olmak için ama o da aynı şekilde telefonu yüzüme kapadı. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım ve servisin bu yaptığını anlattım. Servisin gelebilecekken neden gelmemekte ısrar ettiğini sordum. Sistemden kontrol ettiklerinde servis randevumu kendi isteğim ile iptal ettiğime dair bir not eklendiğini ve ertesi gün servis randevumun olduğunu söylediler ki müşteri hizmetleri ile ilk konuşmamda randevu talebim ile ilgili saat belirten mesaj gelmişti. Servis kafasına göre sisteme bu notu düştü. Ben yine aynı güne randevu oluşturdum ve SMS i geldi. Fakat teknik servisten bir muhatap bulamıyoruz. Kimse gelmedi. Bu olay aynı gün içerisinde 2 kez tekrarlandı. Fırın paketli bir şekilde duruyor. İade etmek istiyorum. Tamamen teknik servisten kaynaklı olarak. Ücret iadesi talep ediyorum ve bir çözüm bulunmaz ise hukuki haklarımı kullanacağım.

14 Eylül 2024 10:57 (Şikayetten 11 saat sonra)

14 Eylül 2024 12:07
Profilo Bayrampaşa İlçesi Teknik Servis Sorunu

Profilo nun kendi deposundan gelmiş ürün ve Profilo nun anlaşması olduğu horoz firması getirmiş ürün orijinal Profilo'nun kendi yerinden gelmiş 15 günlük yasal hakkım olan ücret iadesi hakkımı kullanmak istiyorum veya 15 günlük müşteri memnuniyeti kapsamında not kapalı kutu

14 Eylül 2024 12:11

Ücret iadem yapılıp ürün alınmaz ise tüketici hakeme gidip şikayetçi olacağım elimdeki belgeler ile ve bunu her yerde paylaşacağım

14 Eylül 2024 13:15
Profilo Bayrampaşa İlçesi Teknik Servis Sorunu

Ücret iade işlemlerinin başlatılmasını talep ediyorum aksi takdirde gün içerisinde mahkemeye başvuru yapacağım yasal olan Ücret iade hakkımı elimden alamaz ve türlü bahaneler sunamazsınız.!

14 Eylül 2024 14:26

Ben şikayet var dahil sizin kendi siteniz üzerinden bütün kayıtlarımı bıraktım resimleri evraklar gönderdim umarım süre geçirmezsiniz

15 Eylül 2024 13:09

Aldığım yer yetkili satıcı ve siparişi size veriyor siz siparişi alıyorsunuz online olarak horoz firmasi ile bana gönderiyorsunuz o yüzden insanları kandırmayı bırakın servislerinize çeki düzen verin ürün kapalı kutu olarak duruyor ücret iadesi istiyorum! Sizin yaptığınız sadece insanları iade almamak için kandırmak o kadar çok şikayet var ki ya bayi ya çalışan koruyorsunuz diğler insanlar nasıl iade aldıysa bende iade istiyorum bilmeyen bir insan değilim yasal süremi geçirmeye çalışmayın!

Profilo Fırın Arızası Sonrası Yetkili Servis Mağduriyeti Ve İletişimsizlik

Serkan
07 Temmuz 09:56
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Fırat
28 Temmuz 2024 00:42
Kurulum Randevusu Kaosu: Profilo Ankastre Seti Sorunu
Kurulum Randevusu Kaosu: Profilo Ankastre Seti Sorunu
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Bayisinden Yanlış Model Fırın Teslim Edildi, Mağduriyetim Giderilmiyor

Sedat