Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2024 12:19

N11 üzerinden (Kapıdakifırsat) mağazasından (Bosch MMBV625M) 2 adet stoğu varken 20.01.2024 tarihinde satın aldım. 22.01.2024 tarihinde mağazaya ne zaman kargolanacağını sorduğumda, 23.01 tarihinde dönüş yapıldı ve 'üretimi biten ürün depolarındaki üründe ambalaj hasarlıymış' cevabını aldım. Bunun üzerine ambalaj hasarının benim için önemli olmadığını, sağlıklı bir şekilde paketlenip gönderilmesini rica ettim.

Ancak, talebime rağmen siparişim iptal edildi. N11 çatısı altında farklı bir mağazada son 1 ürün etiketiyle ve fiyatı 2 katına çıkarılmış şekilde satışta olduğunu gördüm. N11'e sormak istiyorum; son 2 ürün olduğunda aldığım ürün, 'kapıdakifırsat' mağazası tarafından ambalaj hasarı kabulüme rağmen neden iptal ediliyor? Ayrıca, ne tesadüf ki tam da bu süreçlerde 'ayypazarlama' mağazanızda 'son 1 ürün' diye 23.01 tarihinde 2 kat fiyatında satılıyor.

Tüm bunlar nasıl oluyor? Müşteriniz olarak mağduriyetimin 20.01.2024 tarihinde satın aldığım fiyat üzerinden giderilmesini talep ediyorum. Farklı platformlarda stoğu biten ürünü iptal etmek yerine tedarik ederek müşteri memnuniyeti sunan mağazalar var. N11 olarak sizlerin de müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak adına gelişim göstereceğinizi umuyorum. Yaşanan durumun çözümlenmesi adına yardımlarınızı beklerim.

24 Ocak 2024 11:10

N11, 3 gün kredi kartımdan bloke edilen yani çekilen tutarı, sipariş satıcı mağaza tarafından onaylanmadığı gerekçesiyle iptal etme hakkına sahiptir dedi. Son 2 adetli ürün etiketiyle kapıdakifırsat mağazası 3 gün ben ürünü beklerken, üretimi biten ürün depodaki üründe ambalaj hasarlı deyip, ambalaj benim için önemli değil dememe rağmen iptal etti, Yine N11 de farklı mağazada fahiş son 1 ürün etiketiyle x2.5 katına satışta.👏👏👏 200₺ lik çek ile bu ayıbı mağduriyeti kapatmak istediler. Bende kendilerine kahve ikramı olarak geri iade ettim.

24 Ocak 2024 16:00

N11 mağaza satışı onaylamadığını söyledi bu sebepten iptal etme hakkı varmış N11 soruyorum o zaman size; Neden kredi kartım 8900₺ lik çekim oluyor? Neden kart limitimi 3 ay sonrasında geri iade ediyorsunuz? N11 sana binlerce yüz binlerce müşteri var nasıl olsa, - 1 tane müşterinin mağdur olsa ne önemi var! Son 2 adetli ürün etiketi yapan mağazanın satışa çıkardığı ürünü satmaması ne demek kabul edilemez bir durum bu mağaza stoğuna hakim değil mi? Ambalaj hasarı var deyip, bunu kabul eden müşteriye satışı yapmamak seni hiç rahatsız etmiyor mu? N11 yazıklar olsun!

Tahsin
04 Kasım 2023 22:41
N11 Bir Mağazanın Teslimat Sorunları Ve Müşteri Hizmetleriyle İlgili Sorunlar
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
16 Haziran 2023 10:21
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
19 Aralık 2024 20:12
Omer sonuçtan hiç memnun değil

Omer
16 Haziran 2023 12:46