Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 13:09

Merhaba,20 Aralık 2022 tarihinde oğluma TCL marka saat aldım Media Markt dan. Günlük sarjı bittiği için yan kapağı her gün aç kapa aç kapa koptu daha sonra sim kapağı da koptu. Kendi garantisi harici 1+3 yıl ekstra para vererek ek garantide satın aldım. Öncelikle bu 2 kapağı yaptırmak için 24 Ocak 2024 tarihinde Media Markt trup towers AVM ye verildi. Yapılmadan geri geldi. Aldığınız yere götürün dendi. Daha sonra 21 Şubat 2024 tarihinde Media Markt Marmara Park AVM ye verildi. Orada da 1 ay kaldıktan sonra bu cihaz klonlanmış nereden aldıysanız oraya götürün dendi yapılmadı. Daha sonra 27 Nisan 2023 tarihinde aldığımız yer olan Media Markt Capacity AVM ye verildi ve 26 Mayıs 2024 tarihinde gelin alın yapıldı dendi ve gittik. Kutuyu orada açtık ki her yeri çizilmiş yani aylardır orada burda olan saat çok normal ve kapaklar yapılmamış. Alt tarafı 2 adet kapak takılacak olan saat 92 gündür yapılamadı. Sonra orada işte kusura bakmayın biz kendimiz şahsen ilgileneceğiz takibini biz yapacağız. Önce ödeme konusunda yardımcı olacağız dendi, sonra zaman aşımından dolayı ödemeyi biz karşılarız mağduriyetinizi gideririz dendi. Tekrar servise gönderildi. Kimse ne aradı ne sordu süreçte zaman olarak da yardımcı olacakları söylendi. Daha sonra 8 Mayıs 2024 tarihinde tarafınıza KVK dan mesaj geldi 1486,88 TL ibana atın işleminiz yapılsın. Hala ne arayan var ne soran mağazadan 3 gün sonra arıyorlar 1486,88 TL yerine 1386,88 TL ödemeyi yapın saatiniz yapılacak dendi. Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz. Allah razı olsun ben bu 100 TL yi nasıl ödeyeceğimi düşünüyordum. 108 gündür saatimizin tamiri yani 2 kapak ve üstündeki sizlerin yaptığı çiziklerin giderilip tarafımıza gönderilmesini rica ediyorum. Evraklarımda ektedir.

01 Haziran 2024 18:33

Media Markt 24 Ocak 2024 tarihinden bu yana oğlumun akıllı saati ellerinde şikayetimin ardından bir kişi bile arayıp sormadı.

20 Mayıs 2024 19:35

Bir de Capacity AVM Media Markt gelin yarın görüşelim ne için geleceğim

20 Mayıs 2024 19:34

Merhaba 120 gün beklediğim ürün, şikayet ettiğim durum için Instagram üzerinden cevap yazıldı bana ürününüz yapıldı gelin mağazaya alın dendi mağazayı arıyorum ürün yapılmadan gelmiş gerçekten tebrikler Media Markt pardon daha ne yapmamız lazım biri bana bunu açıklasın

Ek
20 Mayıs 2024 19:33

12 Mayıs 2024 13:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Yeliz B. “Media Markt'ta 108 Gün Süren Saat Tamir Serüveni” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

14 Mayıs 2024 12:23

Merhaba Yeliz B. 240513-035651 kayıt numaralı süreciniz ile ilgili sizi aradık ancak ulaşamadık. “Media Markt'ta 108 Gün Süren Saat Tamir Serüveni” başlıklı talebinizin devam etmesi veya farklı bir talebiniz olması durumunda bize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Yeliz
Yeliz
22 Mayıs 2024 19:00

Hala sorunuma çözüm olmadılar bir muhatap yok. Pazartesi günü Media Markt capacty AVM den sinan adında bir çalışan aradı hiçbir bilgi edinmeden ben sorunumu anlattım ben yarın sizi arayacağım konuyu öğrenip dedi bugün çarşamba saat 19 hala arayan yok

11 Aralık 2023 13:55
Güven sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2023 22:51

Media Markt Gebze Center Aldatıcı Beyanlar.

05 Ekim 2023 14:03

Tolgahan
18 Ekim 2024 17:59
Media Markt Ve TCL Arasında İade Çıkmazı
Ali sonuçtan hiç memnun değil

TCL Çocuk Akıllı Saati Media Markt Ayıplı Ürünü Geri Almıyor

01 Temmuz 2024 12:12