Media Markt Garanti Sorunsalı 20 İş Günü

17 Temmuz 2024 14:05

Media Markt üzerinden 2023 yılı Ocak ayında aldığım süpürgeyi garanti dahilinde onarım için 14/06/2024 tarihinde Media Markt mağazasına yolladım. 20 iş günü geçmesine rağmen süpürgemin akıbeti belli değil. Yasal süre olan 20 iş günü çoktan geçilmiş olmasına rağmen süpürgem ortada yok. Konuyu bugün yasal zeminde Nevşehir Hakem Heyeti'ne ilettim. Açıkçası Media Markt'ın garanti süreleri işletme ile ilgili kurumsal bir yapı içinde olmadığını üzülerek gördüm. Mağduriyetim giderilmez ise Hakem Heyeti başvurumu çekmeyeceğim. Adınıza yakışır bir çözüm bekliyor olacağım.

26 Temmuz 2024 10:46

İnternetten online Media Markt'tan aldığım robot süpürgeyi bayram öncesi garanti için Kayseri mağazanıza yolladım süpürgemin akıbeti belli değil sürekli mesaj atıyorsunuz servis formuyla gelin süpürgeyi gelip alın diye ben Nevşehir'de oturuyorum süpürgeyi kargo ile yolladım acaba nereden ve olmayan servis formu ile mi gelip alacağım kargo ile 20 iş günü içinde yollamanız gerek miyor mu süpürgemi yasal sürelerden bir haber misiniz acilen yetkiliniz beni arayabilir mi kurumsal bir firma zannediyor idim sizi tam bir bakkal mantığı varmış sizde üzücü çok üzücü 5325526006

17 Temmuz 2024 14:06 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Soner O. “Media Markt Garanti Sorunsalı 20 İş Günü” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

Soner
Soner
19 Temmuz 2024 15:28

Cevap yok arayan yok yazık çok yazık Hakem Heyeti'ne verdim.

13 Temmuz 2023 22:05
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
08 Mart 2024 21:44
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 01:14
Media Markt Uzatılmış Garanti Şikayeti
Ali sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 22:15
Teknik Servis Mağduriyeti: Onarım Beklerken Daha Fazla Zarar
Teknik Servis Mağduriyeti: Onarım Beklerken Daha Fazla Zarar
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 11:34
Media Markt Serviler Koruma Paketi Çözümsüzlüğü