Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
15 Mart 2024 16:56

Mavi markasından 3 adet pantolon, 4 adet t-shirt ve 1 adet mont aldım. Diğer markaların yaklaşık 2 katı para ödedim.

Montu çok giymememe rağmen dağıldı. Cep yeri dikiş hatası var pıtır pıtır sökülüyor. Kol kısmı kumaşı kalitesiz olduğu için sökülüyor. 1 kış kullanıp atılacak kalitede üretmişler.

Pantolonun bir tanesinin rengi ruhu kaçtı. Üzerimde çuval gibi duruyor. Biz hatalı yıkamış olabileceğimizi düşündük ama aynı pantolondan alan 4 kişide' de aynı sorunu görünce bizde bir hata olmadığını kumaşın çok kalitesiz olduğunu anladım. Diğer markalarda kot pantolonlar 150-200 TL iken ben 799 TL ödemiştim. Paramız ziyan oldu.

T-shirtler 2 tanesinin ise yakası bir tarafa kayıyor. Asla dik durmuyor. Sanki eskiciden alınmış gibi bir duruşu var.

Mavi demek düşük kalite demektir. Resimleri ekledim. Sizinde paranız çöp olmaması için bu şikayeti oluşturuyorum.

15 Mart 2024 16:59 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Ercan Ç., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

Beyza
05 Aralık 2023 11:17
Yavuz sonuçtan çok memnun

Yavuz
18 Ağustos 2024 20:15
"Beni arayan hanımefendi çok kibar ve sorunumu çözmek için inisiyatif kullanarak destek oldu. Kendisine teşekkür ederim. Yarın mağazaya gideceğim umarım bir sorun yaşamadan değişim çekini alırım."
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Mavi KOT'ların Kumaşının Çürüme Problemi

Bilal
12 Temmuz 2024 15:51
Harun sonuçtan memnun

Harun
09 Mayıs 2024 13:23
"Pantolonları 4 günlük geçen bir süreç sonrasında değiştirdiler ama tamamen beni arayan müşteri temsilcisinin yoğun çabalarıyla sorun çözüldü. Aksi durumda mağazadaki personelin tutumu uygun değildi ve sorunumu buraya taşımama sebep olanda mağaza personeliydi açıkçası. Değişim için teşekkürler Mavi Müşteri Temsilcisi"
Mavi Satın Alınan Pantolonların Kısa Sürede Deforme Olması
Safa sonuçtan hiç memnun değil

Safa
12 Nisan 2025 17:02