Bilal sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 15:51

Yıllardır Mavi'den kot pantolon alırım. Fiyatları piyasanın üstündedir ama görüntü olarak ve giydiğin zaman kalitesi kendini gösterir. Ancak son 4-5 yıldır aldığım kotlardan 2 tanesi maalesef daha 2. veya 3. senesinde orta bacak arasından aynı yerden patladı, yani dikiş yerlerinden değil, kumaş resmen parçalandı. Bunları tesadüftür diye fazla kurcalamadım ama daha 2. senesi bile olmamış bir kotumun arka cep kısmı kendi kendine ip kaçmış, sökülmüş. Ben de kendim bir yere taktırdım zannedip terziye götürdüm tamir etmesi için ama terzi kotu eline bir aldı. Arka kısmının kumaşı resmen çürümüş gibi, çektiği yer yırtılıyor. Terzi kotu geri verdi. Bu tamir olmaz, tamamen kumaş çürümüş dedi. Ben yıllardır kalitesine güvendiğim için piyasadan daha yüksek fiyatlar ödediğim bir marka. Şimdi kotu geri götürsem haliyle benden fiş isteyecekler. Ben de aradan 1 sene geçtiği zaman fişleri atarım, sonuçta fişleri uzun süre saklayacak halim yok. Bir de Mavi gibi güvendiğimiz marka. Sonuç olarak Mavi'ye güvenimi kaybettim. Piyasadan daha yüksek paralar ödediğimiz markanın, pazardan aldığım markasız kotlardan daha kalitesiz çıkması beni üzüyor ve güvenimi kaybettim. Şayet tekrar kot alırsam mutlaka fişini uzun süre saklayacağım. Çünkü pazardan 6 sene önce aldığım kotlar taş gibi duruyor. Sadece renk açılması var ama Mavi'den aldığım kotlar paramparça oldu.

12 Temmuz 2024 15:57 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Sayın Bilal T., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

17 Temmuz 2024 11:50
Mavi KOT'ların Kumaşının Çürüme Problemi

Evet mavi cevap döndü kot pantolonunu 2022 mayıs ayında almışım yani üzerinde 2 sene 2 ay geçmiş yani garanti süresini 2 ay ile geçtiği için bir şey yapamazlarmış ben diyorum ki bu kot pantolon normal şartlarda en kalitesizi bile 4-5 sene gider diyorum ki pazardan aldığım kotlar bile 6 sene geçti hiçbir deforme yok sadece rengi açıldı ama mavi 2 sene sonra resmen kumaşı çürüyor biz mavi den kot'u 2 katı ücretine alıyoruz çünkü kaliteli sanıyoruz ama değilmiş ve sanki kumaş pantolonmuş gibi 2 sene geçince çürüyebilirmiş normalmiş garanti süresi 2 yıl geçince her şey olabilirmiş. Fiyatları maşallah piyasanın iki katı ama kaliteyi düşürdükçe düşürüyorlar.

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
15 Mart 2024 16:56