Tuğba sonuçtan çok memnun

Maviden Aldığım Siyah Pantolonun Kumaşı Hep Toz Tüy Tutuyor!

13 Şubat 2024 15:49
Tuğba'nın Teşekkür Mesajı
“Sorunum çok kısa bir süre içinde çözüldü. Müşteri temsilcisine ve Mavi'ye çok teşekkür ederim :)”

5 Kasım 2023 tarihinde Mavi'nin online sitesinden siyah bir pantolon aldım. Ancak ürünün kumaşı o kadar kötü ki bütün tozu tüyü üzerine yapıştırıyor. Belki yıkanınca geçer diye yıkadım yine aynı. Bu sebepten pantolonu kullanamıyorum. Üzerimde sanki eski bir pantolon varmış gibi duruyor. O kadar para verip Mavi'den pantolon aldım ancak asla paramın karşılığını bulamadım. Keşke daha uygun fiyatlı bir markadan alsaymışım en azından bu kadar üzülmezdim. En kısa zamanda tarafıma dönülmesini ve bir çözüm bulunmasını talep ediyorum. Sipariş numarası da EOG8291994

13 Şubat 2024 15:54 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Sayın Tuğba S., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

13 Şubat 2024 17:08

Deniz sonuçtan çok memnun

Deniz
07 Aralık 2023 11:11
"Müşteri ilişkilerinden Meltem Hanım oldukça kibar ve çözüm odaklıydı, teşekkür ederim."
Nazik sonuçtan hiç memnun değil

Nazik
13 Mayıs 2024 23:37
Mavi Hatalı Ürüne Yardımcı Olmayıp Değişime Bir De Üstüne Para İstiyor
Gokce sonuçtan çok memnun

Gokce
24 Kasım 2023 16:53

Ece
19 Eylül 2023 17:07
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
16 Nisan 2025 14:34