Blue sonuçtan çok memnun

Mavi Tedarik Edilemedi Uyarısı

18 Nisan 2024 17:20
Blue'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

İlk kez Maviden alışveriş yapıyorum ve pişman oldum. Nasıl olabilir? Böyle bir şey aklım almıyor. Online olarak bir jean beğendim, bedeni ve stoğu mevcuttu. Siparişi oluşturdum ve ödemesini yaptım. 16.04.2024 tarihinde siparişim oluşturuldu. Bugün, 18.04.2024 tarihinde kargonun yola çıkıp çıkmadığını kontrol etmek için baktığımda 'tedarik edilemedi' uyarısı gördüm. Madem ürün yoktu, stoktan neden düşmediniz? Madem ürün tedarik edilemedi, benden ücreti neden kesildi? Gerçekten çok yazık, mağdur edildim. Ücret iadesi de kim bilir ne kadar sürecek. Eğer ben kendim bakmayı akıl etmesem, kim bilir ne zaman haberim olacaktı.

18 Nisan 2024 16:53

İlk kez maviden alışveriş yapıyorum ve pişman oldum nasıl olabilir böyle bir şey aklım almıyor. Online da bir Jean beğendim bedeni stoğu mevcut siparişi oluşturdum ödemesini yaptım 16.04.2024 tarihinde siparişim oluşturuldu bugün (18.04.2024) kargo yola çıktı mı diye kontrol etmek için baktığım da tedarik edilemedi uyarısı gördüm madem ürün yoktu stoktan neden düşmediniz madem ürün tedarik edilemedi benden ücreti neden kesildi gerçekten çok yazık mağdur edildim ücret iadesi de kim bilir ne kadar sürecek ve ben kendim bakmayı akıl etmesem kim bilir ne zaman haberim olacaktı

18 Nisan 2024 17:22 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın İlknur D., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

19 Nisan 2024 00:15

Merhaba mavi müşteri hizmetleri, ne zaman benimle iletişime geçmeyi düşünüyorsunuz acaba bu sorun ne zaman çözülecek siparişim hâlâ aynı durumda " tedarik edilemedi '

19 Nisan 2024 21:29

Ayfer
04 Aralık 2023 22:13

Ömer
13 Şubat 2024 16:33
Hidayet sonuçtan hiç memnun değil

Hidayet
02 Aralık 2023 13:02