Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Mavi Pantolonun Paça Ölçüsünün Yanlış Alınması

Beyza
01 Ağustos 2023 19:31

Geçen hafta Mavi Jeans'ten bir kot pantolon satın aldık. Daha sonra rengini değiştirmek için Capitol AVM'de bulunan Mavi Jeans'e gittim. İstediğim renk olmadığı için alınan pantolonumun paça ölçüsünü aldılar. Paça ölçüsü alınırken ayakkabılarımı çıkarttırdılar. Terziye pantolonu teslim ettim aldığımda denedim ve kısa olduğunu gördüm. Pantolonu 2 gün sonra yani bugün (01.08.2023) akşam üzeri tekrar götürdüm. Paçanın kısa olduğunu söyledim çalışan bir arkadaş pantolonu denememi söyledi. Denedim ve görüp ''aaa evet kısaymış gerçekten'' gibi bir tepki verdi. Bana bunca şeyin üzerine bir şey yapamayacaklarını söylediler.

Ben yıllardır Mavi Jeans'ten alışveriş yapan biriyim bugüne kadar böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bunun bir rezillik olduğunu düşünüyorum. Bende dayanamayıp mağazanın ortasında pantolonu yırtıp attım. İsterseniz görüntülere ulaşıp izleyebilirsiniz ben bu mağazadan da çalışanların davranışlarından da şikayetçiyim. Bir daha da bu mağazadan da alışveriş yapmayacağım. Herhangi bir çözümde talep etmiyorum. Bu ayıpta size yeter.

01 Ağustos 2023 22:35 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın Beyza K., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Şahin
21 Mayıs 2024 16:25
Nazlı sonuçtan çok memnun

Nazlı
05 Kasım 2025 10:03
"Şikayetimin üzerinden sadece birkaç saat geçmesine rağmen hemen iletişime geçtiler. Hanımefendi çok kibar ve çözüm odaklıydı. Bana en yakın mağazaya giderek iade çeki alabileceğimi veya değişim yapabileceğimi söyledi. Teşekkür ediyorum ilginize"
Gül sonucu yetersiz buldu

Gül
28 Ekim 2024 11:40
Emre sonuçtan çok memnun

Emre
22 Ocak 2025 13:09
"Konuya olan ilginiz için teşekkür ederim."
Mavi Jeans Pantolonunda Beklenmedik Yırtılma Sorunu
Mavi Jeans Pantolonunda Beklenmedik Yırtılma Sorunu