Nezahat sonuçtan çok memnun

Mavi Mont Şikayet!

Mavi Mont Şikayet!
04 Ocak 2024 16:27
Nezahat'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunumuzu değişimle çözdük ilginiz ve yardımınız için teşekkürler”

Yaklaşık 1 ay önce, Tekirdağ Tekira AVM de ki mavi mağazasından bir mont satın aldım. Ancak, bugün montu ikinci giymişim olmasına ve montun hiçbir olumsuz etkiye maruz kalmamasına rağmen montumda bir yırtılma fark ettim. Terziler bu kumaş dikiş tutmaz daha da çok yırtılır diyor. Bu durum beni oldukça hayal kırıklığına uğrattı çünkü ürünü kalitesine güvenerek ve uzun bir süre giyme hayalleriyle almıştım. Param boşa gitsin istemiyorum.
Bu noktada, Mavi nin müşteri memnuniyeti ilkesi doğrultusunda, durumu çözme ve bana yardımcı olma talebim bulunmaktadır.
Müşteri memnuniyetinize olan güvenimle, olumlu bir geri dönüş yapmanızı rica ederim.

04 Ocak 2024 16:31 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

04 Ocak 2024 18:08

Sorunumuzu değişimle çözdük ilginiz ve yardımınız için teşekkürler

İlhan sonuçtan çok memnun

İlhan
14 Ocak 2024 22:50
Yağmur sonuçtan çok memnun

Mavi Marka Mont Şikayeti

Yağmur
31 Ocak 2024 20:41
"Şikayetimi akşam saatlerinde paylaştım. Beş dakika bile geçmeden en kısa sürede iletişime geçeceklerini söylediler ve gerçekten de öyle oldu. Ertesi gün sabah saat 11'de dönüş yapıldı. Görüşme yaptığımız hanımefendi çözüm odaklı ve aşırı kibardı. Bana üç seçenek sundu, hangi seçeneği istediğimi öğrenip o seçenekle ilgili bilgilendirme yaptı. Ürünümü aynı ürünle değişim yapabilmem için beni Avlu 34 AVM'deki Mavi şubesine yönlendirdi. Ancak orada aynı ürünün stoğu yoktu. Mağaza müdürüne durumu açıkladığımda, ürünün stokta olduğu şubeyi arayarak benim için ürünü ayırttı. Bugün gidip Bakırköy Caddesi mağazasından montu teslim aldım. Buradan tekrardan müşteri hizmetlerinde görüştüğüm hanımefendiye ve Avlu 34 AVM Mavi şube müdürüne teşekkür ederim. Mavi, kalitenin adresi ve bunu çalışanlarıyla taçlandırmış bir marka."
Mavi Marka Mont Şikayeti
Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
05 Şubat 2024 04:13
"Meltem hanıma çok teşekkür ederim kısa sürede çözüm sağladı"
Buğra sonuçtan çok memnun

Buğra
30 Mart 2024 02:25
"Çok yardımcı oldular. Müşteri temsilcisi de çok cana yakındı. Değişim, hediye çeki tanımlama seçeneği sundular. Mavi müşteri memnuniyetine önem veriyor. Bunu da deneyimlemiş oldum. 🙏🏻. Teşekkürler..."
Mavi Marka Montumun Yırtılması Hk.
Cemre sonuçtan çok memnun

Cemre
16 Şubat 2024 16:05
"Çok yardımcı oldular çok memnunum"
Mavi Montum Yırtıldı Üzgünüm
Mavi Montum Yırtıldı Üzgünüm