Mavi Mağazası Marmara Forum İade Sorunu

Mahmut
16 Haziran 2023 16:15

Marmara Forum Zeytinburnu mavi şubesinden bir alışveriş yaptım ve 1 saat sonra iade ettim. Bir parça ürünü buna karşılık geriye kalan alacağım ürünler için bir daha ödeme yaptım ve ilk ödeme hesabınıza 1 güne düşer dendi müşteri hizmetlerine başvurdum. Bir gün sonra 4 gün geçti hala dönüş yapmadılar. Az buz para değil alacağım
ödeme.

Mağazaya ulaşamadım ve mağazaya gittiğimde küpeli ve sakallı bir sorumlu vardı, ilgileniyormuş gibi yapıp ilgilenmedi. Bende bir şey demedim. Geri döndüm. Fakat bu yaptıkları büyük haksızlık. Mağaza bir şey yapamayız diyor. Müşteri hizmetleri sonuç bekliyoruz diyor. 5 gün oldu iade edilmedi param. Pazartesi günü ilk yapacağım hukuki yollara kanıtlarımla başvurmak olacak.

16 Haziran 2023 16:20 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Sayın Mahmut I., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
23 Mayıs 2025 11:52

İbrahim
19 Haziran 2025 11:52
Esra sonuçtan memnun

Esra
05 Mart 2025 17:51
"Mağaza personeli ve müşteri hizmetlerinin yanlış yönlendirmesi olsa da müşteri memnuniyetini düşünüp sorunu çözmek için imkan sağlayan Mavi'ye teşekkür ederim."
Yanlış Bilgilendirme Ve Zaman Kaybı: Mavi Jeans İade Sorunu

Emircan