Mavi Jeans-2 Haftadır Teslim Edilmeyen Ürün

Ece
19 Eylül 2023 17:07

Mavi Jeans'ten 05.09.2023 tarihinde 1 adet kot pantolon satın aldım. Bedeni mağazada olmadığı için onlinedan mağazaya geleceği ve ortalama 4 iş günü süreceği bilgisi verildi. Ödememi yaptım ve beklemeye koyuldum. Bugün 19.09.2023, tam 2 hafta geçti ve hala pantolon ulaşmadı. Mağazaya gittiğimde müşteri hizmetlerini aramam gerektiği bilgisi verildi, 4 kez müşteri hizmetlerini aradım. Sonra tekrar mağazaya uğradım ancak sonuç alamadım. Mağazadaki arkadaşlar kargoyla ilgili problem olduğunu söyledi. Müşteri hizmetlerindeki çalışanlar ise kayıt açıldığını, konunun incelendiğini ve tarafıma dönüş yapılacağını iletti. Tarafıma herhangi bir dönüş yapılmadığı gibi incelenen konunun ne olduğunu da tam olarak anlayamadım. Pantolon kargoya verilmediyse kargoya verin, kargo kaybolduysa yeni kargo yapın, kargo yanlış yere teslim edildiyse doğru yere tekrar teslim edin. Başka ne gibi seçenek olabilir? 2 hafta önce parasını ödediğim ürünü teslim alamadığım gibi müşteri hizmetlerine iptal edip paramı geri iade edin dediğimde de iptal için kaydın durumu uygun mu arkadaşlarım kontrol edip dönsün dedi. Hem ürünü teslim etmeyip, hem paramı mı iade etmiyorsunuz.
Sipariş no: EOG5441050

19 Eylül 2023 17:12 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

Ahmet

"Yardımlarınız için teşekkürler..."

Ödemesini Yaptığım Kot Pantolon Teslim Edilmedi, Siparişim Bulunamıyor

Yasin
14 Ekim 2025 01:49
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
13 Mart 2024 13:08