Derya sonuçtan hiç memnun değil

Mavi Bliss Pantolon: Kronik Aşınma Sorunu Ve Değişim Talebi

04 Kasım 2024 11:04

Merhaba,

10 Ocak 2025 10:11

Firma geri dönüş yapılacaktır dedi ve beni oyaladı herhangi uygun bir aksiyon da alınmadı.

Merhaba, 23.12.2023 tarihinde Mavi mağazasından satın almış olduğum Bliss pantolonumda, arka cep bölgesinin birleşim yerinde oluşan aşınma ve delik sorunu nedeniyle 30.08.2024 tarihinde Ankara Acity şubesine değişim için başvurdum. Şubede, ürünün seri numarası değiştiği gerekçesiyle birebir değişim yapılamayacağı ve yalnızca para iadesi sağlanabileceği bilgisi verildi. Ancak ben, ürünü iade edip üzerine ücret ekleyerek yeni bir pantolon almak yerine, aynı beden ve aynı model ile değişim talep ediyorum çünkü pantolonun modeli ve bedeni ile ilgili herhangi bir şikayetim yok. Daha önce de aynı pantolonda aynı aşınma ve delik sorununu yaşamış ve inceleme sonucu değişim sağlanmıştı. Bu durum, üründe kronik bir problem olduğunu ve Bliss pantolonların aynı bölgeden aşındığını düşündürmektedir. Bu nedenle, ürünü fazla aşınmadan ve tekrar giyemeyecek duruma gelmeden değişim talebinde bulunmak istedim. Pantolonu yalnızca üç kez giydim ve şu an aşınma nedeniyle kullanamıyorum. Problem çıkınca ürünü iyileştirip her sene seri değişiklikleri yaparak değişim taleplerini karşılayamamak, Mavi gibi bir markaya yakışan bir yaklaşım değildir. Bu şekilde bir pantolon en fazla bir yıl garanti altına alınabilir. Tabii eğer seri değişikliği yıl ortasında yapılmazsa! Talebim, satın aldığım Bliss pantolonun aynı bedenle ve birebir değişiminin yapılmasıdır.

05 Kasım 2024 11:21 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Derya A., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

26 Kasım 2024 09:06

Hala değerlendirme aşamasında olduğu belirtildi.

10 Ocak 2025 10:00

Hala cevap verilmedi

10 Ocak 2025 10:09

Firma hiçbir şekilde ürünü incelemedi, şikayet ile ilgili ben sormadan dönüş yapılmadı bana bugün çok komik bir rakamı iade etmeyi diretiyorlar ısrarla ve oyalıyorlar. Kalitesiz ürün üretip iki yıl garantili diyerek bir yıl bile garanti sağlayamayan bir firma. Mail ile geri dönüş bile yapmıyorlar WhatsApp'tan resmi olmayan bir geri dönüş yapıyorlar. Tüketici Hakları'na saygıları olduğunu düşünmüyorum ve tüm haklarımı arayacağım.

Erkan sonuçtan çok memnun

Erkan
25 Eylül 2025 14:44
"Güven tazelediniz, teşekkürler."
Rüveyda sonuçtan hiç memnun değil

Rüveyda
20 Eylül 2025 16:37
Bulut sonuçtan çok memnun

Bulut
11 Eylül 2025 23:53
"Mavi markasına ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum mağdur etmeden hediye çeki vererek sorunum giderildi"

Havva
28 Temmuz 2023 16:38