Gonca sonuçtan hiç memnun değil

LCW Ayıplı Ürün İadesi

19 Aralık 2023 13:19

LCW okul çantası ile ilgili iade ve değişim sürecinde bugüne kadar hiç yaşamadığım bir süreç yaşadım. Daha önceki birçok alışverişimde iade ve değişim konusunda kurumsal olarak hep müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran firma, ilk kez beni hüsrana uğrattı. Satın almış olduğum çanta bir değil, birçok yerinden ve askı kısımlarından yırtıldı. İade ve değişim için mağazaya gittiğimde, bu işlemin mümkün olmadığı ve ürünün incelenmesi gerektiği söylendi; tarafıma mesaj yoluyla bilgi verileceği belirtildi. Uzun bir süre geçmesine rağmen geri dönüş olmayınca, müşteri hizmetlerini arayarak çantanın durumu hakkında bilgi almak istedim, ancak mağazanın bilgi vereceği yönünde yönlendirme yapıldı. Mağazaya gittim, çanta tamir edilmeden geri gönderilmişti. Yırtığı gösterdim ve tamirini istemediğimi, iadesini veya farklı bir ürünle değişim talebimi ilettim; ancak ürün tekrar tamire gidip geldi. 16 Aralık günü, mağazaya gittiğimde çantayı alabileceğim, ancak iadesinin asla yapılmayacağı söylendi. Ürün tekrar her yerinden dikilerek gönderilmişti. Bu süreçte elbette farklı bir çanta almak durumunda kaldım. Bugün ise müşteri hizmetlerini arayarak konuyu iletmek istedim; onlar da değişim ve iadenin kesinlikle mümkün olamayacağını, yasal prosedürün bu olduğunu ifade ettiler. Ancak ben, daha önce defalarca bu firmadan aldığım sorunlu ürünleri değişim veya iade hakkımı kullanarak geri verebilmişken, bu kez 15 gün bile kullanılmamış ayıplı bir ürünü nasıl iade veya değişim yapamıyorum, anlamış değilim.

19 Aralık 2023 13:59 (Şikayetten 39 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

Gonca
Gonca
22 Aralık 2023 17:11

Değerlendirme cevabını aktarıyorum. Prosedür gereği böyle uygun görülmüştür çanta değişimi ya da iadesi mümkün değildir. Tamir e gönder dikilsin gelsin her seferinde... Yapacak bir şey yoktur. Offf on numara müşteri memnuniyeti. Tebrikler LCW

07 Kasım 2024 00:27
LCW Okul Çantası Yıpranma Sorunu Ve İade Talebi
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2025 17:42

Şebnem
14 Eylül 2023 09:17
LCW İade Sürecinde Yaşanan Sorun
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 22:57
Nalan sonuçtan çok memnun

21 Kasım 2024 21:09
"Sorunum LCW tarafından çözülmüştür, ilgileri için teşekkürler."

LC Waikiki Kategorileri