Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2024 00:19

18 Mayıs 2024 günü İzmir'in Menemen ilçesinde beğendiğim bir tişört aldım. Etikette ürünün fiyatı 129,99 TL olarak yazıyordu. Kasaya gittiğimde ürünü aldım ve sonra fişi kontrol ettiğimde 149,99 TL'nin kartımdan çekildiğini fark ettim. Bunun üzerine kasiyerde çalışan elemana durumu anlattım. Bana etiketin ürünün eski fiyatını gösterdiğini ve değiştirilmediğini söyledi. İsterseniz ürünü iade edebileceğimi belirtti. Ben de ürünün fiyatının etikette yazan miktar olması gerektiğini söyledim ancak kabul etmediler. Ürünü iade etmekten başka bir çare olmadığını söylediler. Ürünü iade etmek istedim ancak önümde bekleyen 10 kişi olduğunu ve sıramın gelmesinin zorunlu olduğunu söylediler. Bu nedenle ürünü almak zorunda kaldım. Bu durumdan dolayı şikayetçiyim ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

20 Mayıs 2024 11:07 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

Cansu sonuçtan çok memnun

24 Mart 2025 15:57
"İlgilenenlere teşekkür ederim söylediklerim dikkate alınarak gereği yapılmış ve kısa süre içinde dönüş sağlanmıştı ben buraya yazmayı unutmuşum"

11 Haziran 2024 01:37

02 Ekim 2024 20:59
Fatma sonuçtan çok memnun

22 Haziran 2024 18:48
"Müşteri hizmetlerinden doğru arayan yetkili sorunu çok hızlı bir şekilde çözdü basit bir sorunun buraya gelmesi zaten sıkıntı ama müşteri hizmetlerine ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum"

11 Ekim 2025 22:49

LC Waikiki Kategorileri