Kaybolan Hediye Kartı İçin Çözümsüzlük

Aytekin
30 Aralık 2024 12:24

28.12.2024 tarihinde LCW mağazanızdan 1.029,97 TL değerinde bir hediye kartı satın aldınız. Alışveriş sırasında işlem gerçekleştirdiğime dair dosyayı aldım ve elimde mevcut saklıyorum. Ancak yakın zamanda kartımı kaybettim ve durumu çözmek için mağazanıza başvurduğumda ne yazık ki beklediğim desteği alamadım. Mağazada elinizde bulunan fişe rağmen işlem yapamayacaklarını ve yeni bir kart satın almam gerektiğini söylediler.

Bu yaklaşım beni hayal kırıklığına uğrattı. Fişim, kartı satın alma işlemleri ve ödeme işlemlerini açıkça kanıtlıyor. Müşteri olarak mağazanızdan beklediğim şeyleri, zararları gidermeyi ve elimdeki belgeleri belgeleyen çözümü sunmaktı. Ancak, karşılaşmam tavırları nedeniyle hem zaman kaybettim hem de mağdur oldum. Bu durum müşteri memnuniyeti anlayışınıza uygun olmadığını düşünüyorum.

Ben, sadece ödediğim tutarın karşılığındaki hakkım olan hizmet talebinde bulunuyorum. Bu sorunun bir an önce yaşanması ve aksamanın giderilmesini istiyorum. Daha önce mağazanızdan alışveriş yapmış biri olarak, bu deneyimin beni ne kadar üzdüğünü ve güvenimi sarsmayı gösterdiğini belirtmek isterim. Bu konuda bir çözüm bulunamazsa, şikayet platformları ve diğer yasal düzenlemelere hakkımı aramaktan çekinmeyeceğimi açıkça belirtmek isterim.

Gereğini size sunar, acil çözüm beklerim.

30 Aralık 2024 12:38 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Tüm öneri ve görüşlerinizi bize ulaştırabilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

Hediye Kartı Kaybında İade Tutarı İçin Çözüm Sunulmadı

18 Ekim 2025 11:20
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 19:52

Kayıp Hediye Kartındaki Bakiyemi Kullanamıyorum Mağduriyetim Giderilmiyor

20 Ekim 2025 22:54
kayip-hediye-kartindaki-bakiyemi-kullanamiyorum-magduriyetim-giderilmiyor-1.jpg
Gül sonuçtan hiç memnun değil

LCW Müşteri Hizmetleri Şikayeti

13 Aralık 2023 02:00
LCW Müşteri Hizmetleri Şikayeti
Mine sonuçtan çok memnun

28 Ekim 2024 15:30
"Mağaza yetkilisi Sibel Hanım çok ilgilendi. Teşekkür ederim"
LCW Hediye Kartı Kaybı İçin Çözüm Bekliyorum!

LC Waikiki Kategorileri