Giyinme Kabini Politikası Müşteriyi Mağdur Ediyor

19 Aralık 2024 23:32

Merhaba, 18 Aralık Çarşamba günü öğlen saat 13:00'e doğru Eskişehir Hamamyolu şubenize alışverişe geldim. Bir mont ve ince ceket tarzı bir üst denemek için kabine girmek istedim, ancak çalışanlar dış giyimin artık kabinde denenmediğini, giyinme kabinlerinin bulunduğu alanın açıklık kısmında giyinebileceğimizi ilettiler. Kış olduğu için üstüm kalın olduğundan, ince ceketi atletimle denemek istediğimi, üstümün çok kalın olduğunu ve böyle deneyeceğimi söyledim. Ters bir tavırla reddettiler. Üsluplarından hiç hoşlanmadım. Tamam, ama asıl canımı sıkan, kameradan bakılsın, saat ve gününe; giyinme bölümünde erkek varken milletin içinde mi giyinip soyunacağız? Böyle bir uygulamayı LCW firmasına yakıştıramadım. O gün ürünleri aldım ama en kısa sürede iade edeceğim ve bir daha böyle bir politikanız olduğu için alışveriş yapmayacağım. İç çamaşırı bile denetirken, dış ürün diye ince bir ceketi bile denetmemek saçma. Umarım bu uygulamadan vazgeçersiniz. Dediğim gibi, o gün aldım ama şu an olsa bırakır çıkardım. Ben milletin içinde giyinmek zorunda değilim.

20 Aralık 2024 00:15 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Tüm öneri ve görüşlerinizi bize ulaştırabilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

Göker

Kalitesiz markadan kalitesi seviyesinde davranış.

Göker

Kalitesiz markadan lalitesine uygun davranış

Murat sonuçtan hiç memnun değil

LCW Yönetici Ve Kasa Elemanı Şikayeti

20 Temmuz 2024 22:41