Resul sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk Havale Gelen Altın Hesabından Transfer Ücreti Kesiyor.

02 Nisan 2024 17:55

Bir internet sitesinden 2.01 gr olarak aldığım altın 25.03.2024 tarihinde Kuveyt Türk’deki altın hesabıma 1.88 gr olarak geçmiş. Banka tarafından 0.13 gr uluslararası fon transfer ücreti adı altında hesabımdan kesinti yapılmış. Öncelikle fon transferi ücretinin gönderici hesabından alınması gerekmiyor mu? Banka neden transferin yatırıldığı hesaptan bu kadar yüksek bir ücret kesintisi yapıyor, üstelik de altın olarak? Yıllardır yaptığım banka işlemlerinde böyle bir uygulamayla ilk kez karşılaşıyorum. Altını aldığım firma ile de bu durumu görüştüm. Onlar da ilk defa böyle bir durumla karşılaştıklarını, şimdiye kadar hiçbir müşterilerinden bu konuda bir şikayet almadıklarını, bu durumun benim çalıştığım bankaya özgü bir uygulama olduğunu söylediler. Kaldı ki, daha önce de aynı siteden hesaba havale şeklinde altın alıp başka bir bankadaki hesabıma gönderilmesini istemiştim ve böyle bir kesintiye uğramadan altın hesabıma tam olarak geçmişti. Bu konuyla ilgili Banka’dan da bilgi istedim. Fakat Banka müşterileri talepleri için kendi belirlemiş olduğu geri dönüş süresi içerisinde bir cevap vermedi,

02 Nisan 2024 18:00 (Şikayetten 5 dakika sonra)
03 Nisan 2024 17:57

Değerli müşterimiz 1798611 numaralı bildirimle ile tarafınıza cevap verilecektir. Bankamıza göstermiş olduğunuz ilginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk Fiziki Altın Teslim Ücret Oranı

02 Ağustos 2024 16:32
Kuveyt Türk Fiziki Altın Teslim Ücret Oranı
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk'te Altın Tesliminde Beklenmedik Komisyon Ve Gecikme

15 Kasım 2024 11:44
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 14:49
Hüseyin sonucu yetersiz buldu

Kuveyt Türk Altın Hesabı: Yüksek Komisyon Şoku!

12 Kasım 2024 10:57

Kuveyt Türk Kategorileri