Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Davlumbaz Şikayet Hk

Kumtel Davlumbaz Şikayet Hk
26 Nisan 2024 16:58

Samsun'daki BİM mağazasından arkadaşlarım bana hediye olarak ankastre seti satın almışlar. Kumtel marka ankastre setini evimize kurduk. Ancak ürünün üst davlumbazını açtığımızda, ev inanılmaz derecede gürültülü bir sesle doldu; adeta bir süpürge çalışıyormuş gibi yüksek bir ses çıkardı. Servisi çağırdık ve geldiler. Teknisyen, cihazın sesini azaltmak için daha küçük bir motor fanı taktı, ancak ürünün dış yalıtımında kullanılan sac kısımlarının çok ince ve düşük kaliteli malzemeden yapıldığını, bu yüzden cihazın sesli çalıştığını söyledi. Ben de, cihazın orijinal parçalarını, ileride bir memnuniyetsizlik olması durumunda kullanmak üzere istedim. Ancak servis personeli, çıkardıkları parçayı veremeyeceklerini belirtti. Servis şube sahibiyle görüştüğümde ise 'Parçanın parasını ödeyin, gelip değiştirelim. İçerisinden aldığımız parçayı size vermek zorunda değiliz' dedi. Israrla parça fiyatını bilmeden değişim yapamayacaklarını söyleyerek, içerisinden çıkardıkları parçayı alıp götürdüler. Sonuç olarak, cihazın göründüğü gibi bir performansı olmadığını ve tamamen ucuz malzemeden yapıldığını söyleyebilirim. 10 yıllık davlumbazımı kullanıyorum ve böyle bir ses problemi yaşamıyorum.

26 Nisan 2024 17:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)
26 Nisan 2024 18:57

İletişime geçmemize gerek yok sıradan bir elektrikçi çağırır tüm işlemlerimi yaptırırım

26 Ağustos 2024 12:59

Gerek yok daha iletişim bile kuracağım bir firma niteliği taşımıyor bile

Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Dursun
19 Eylül 2024 09:48

08 Şubat 2024 18:38
Kumtel Yetkili Servisi Görevini Yerine Getirmiyor
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Davlumbaz Çok Ses Yapıyor

Gamze
05 Nisan 2024 23:02
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur
20 Ocak 2025 16:53