12 Aralık 2023 13:004.924

Kumtel XXL 8.5 Litre yağsız fritöz (airfry),14 Haziran da sipariş verip elime ulaşan Hepsiburada dan aldığımız Kumtel XXL 8.5 Litre yağsız fritözü 3,4 aydır kullanıyoruz. Pişirmesinden hazne genişliğinden gayet memnunuz. Ancak çok dikkatli temizlememize rağmen (süngerin yumuşak sarı tarafıyla) yapışmaz teflon yüzeyi soyuldu ve yiyeceklere yapıştığından sağlığımızı tehlikeye atıyor. Bu durumdan çok üzgünüm. Air fry Kumtel'i tercih etme nedenim çok eski ve sağlam bir marka olduğu için ve daha önce fırınların kullandığımız içindi. Ancak Air fry yaşadığım bu problem çok eski bir Kumtel kullanıcısı olarak bizi hayal kırıklığına uğrattı. Söz konusu şikayetimin en kısa sürede giderilmesini yetkililerden rica ederim.

15 Şubat 2024 01:15

Kumtel marka Airfryer 13 Aralık'ta değişim için şubeye bıraktık 2 hafta içinde gönderileceği söylenildi iletişime geçince kargo veya stokta olmadığı söyleniyor geçiştiriliyor ürünün üretilmediği söyleniyor neden insanları mağdur ediyorsunuz ilgi alaka yok dönüş yapacağız deyip. Yapmıyorsunuz işinize gelince ürün var stokta yok demek kolay sorunu çözmedikten sonra stokta olmadığı söyleniyor geçiştiriliyor sürekli ihtiyacımız var neden ürün gönderilmiyor en kısa zamanda ürün gönderilmese CİMER'e şikayet etmek zorunda kalacağım.

12 Aralık 2023 13:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sevgili müşterimiz ,Zuhal B. Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Kumtel ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Kumtel Müşteri İletişim Merkezi

12 Aralık 2023 13:19
Eki aç

Lütfen en kısa sürede yardımcı olur musunuz yani artık sağlığımız tehlikede mi desem ne desem bilmiyorum insan tiksin diye artık makineye bir şey atarken korkuyorum bir şey atmaya Airfryer

12 Aralık 2023 13:53

Şikayetimi yayınladıktan sonra müşteri hizmetleri sağ olsun hemen iletişime geçtik çok teşekkür ederim çok memnun kaldım sorun giderildi çok teşekkür ederim Kumtel bayi

3 Ocak 2024 21:14

Kumtel airfreyim yetkili servis tarafından değişme alınacağı söylenildi 13 Aralık'ta şubeye teslim etik hala gönderilmedi söyleyince servis ile görüşünce sürekli oyalıyorlar bugün ise konuştuğumda stok bulunmadığı söylenildi yardımcı olup geri dönüş sağlanıp sorun giderilmezse eğer CİMER'e şikayet etmek zorunda kalacağım

Busemnaz
Busemnaz
1 Kasım 2023 00:147.319

Kumtel XXL 8.5 Litre yağsız fritöz (airfry), Trendyol'dan geçen sene çeyizi...

1 Destek1 Yorum

Kumtel Airfryer De Haznesindeki Soyulmalar.

Mehtap
Mehtap
23 Ekim 2023 23:05539

"İlginiz için çok teşekkür ederim haznemin yenisini göndererek beni memnun ettiniz."

Kumtel Fast Fryer Paslanma Sorunu

Anıl
Anıl
15 Kasım 2023 22:263.903

Kumtel Fastfryer XXL 8,5 litre ( Yağsız Fritöz Airfryer ) fritözün Hepsibur...

Başak
Başak
5 Nisan 2025 14:041.273

"Teşekkür ederim"

Kumtel Airfryer İç Haznesi Soyulma Problemi

Kumtel Airfry Sepetinin Küflenmesi!

Tarkan
Tarkan