Gulsah sonuçtan hiç memnun değil

Kelebek Mobilya'dan Eksik Ve Hatalı Teslimat: Çözüm Bekleyen Müşteri

18 Aralık 2024 17:50

Şikayetim Kelebek Mobilya ile ilgilidir.
Eylül ayında kızımız için Martha genç Odasını satin aldık. Teslimatın bir kısmi ekim ayı içerisinde aksam 10 civarı getirildi. Fakat o aksam geç olduğu için montaj yapmayacağız denildi. Ürünler odada birkaç gün montaj yapılmak için bekledi. Ardından montaj için bir bey geldi. Tek başına montaj yaptı. Fakat teslimat eksik gelmiş masanın üst parçası gelmemişti. 2-3 hafta sonra nihayet üst kısım geldi. Baza için kasim sonu üretimden çıkacak aralık basi teslim ve montaj yapılacak bilgisi verilmişti. 2 aralıkta baza için 3 montajcı geldi. Tüm parçaları açtılar fakat bu kez de bazanın her iki yan parçası sağ olarak gelmiş. Yani yine eksik ve hatalı teslimat! Ekip tüm demonte parçaları yine odada bırakarak evden ayrıldılar. Durumu merkeze ilettiklerini eksik parça gelince montaj için tekrar geleceklerini söylediler. O tarihten beri parça hala gelmedi! Kızımız odasında eşyalarla ve yer yatağında yatmak zorunda kalıyor! Defalardır görüşmemize rağmen mağaza merkeze, merkez fabrikaya topu atıyor asla çözüm üretilmiyor! Sosyal medya üzerinden şikayetimizi ilettik ancak yine klasik cevap “ işleminiz yapılıyor” cevabini aldık. Fakat çözüm yok! En kısa sürede teslimatımın yapılmasını istiyorum. Ya da bu bazaya uygun başka bir ürün verilmesini talep ediyorum. En kısa sürede çözüme kavuşturulmasını istiyorum.

18 Aralık 2024 18:00 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

19 Aralık 2024 08:46

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi Kelebek

24 Aralık 2024 09:21

Kelebek Mobilya hala eksik baza parçasını teslim etmedi! Müşteri hizmetlerinden biri aradı ve yine aynı ezberlenmiş lafları söyledi. Talebiniz alınmıştır vs! Fakat hiic bir somut çözüm yok. Kızım hala yerde yatıyor! Parça fabrikadan bekleniyormuus! Buradan firmayı araştıran tüketicinin dikkatine! Kelebek MOBİLYA’NİN kapısından dahi girmeyin! Bizim gibi pişman olursunuz! Daha kurumsal ve satış sonrası hizmet alabileceğiniz markaları tercih ediniz!

30 Aralık 2024 13:42

Kelebek Mobilya hala eksik parçayı getirmedi. Mağaza yetkilisi ile görüştüm parça fabrikadan çıkmış, ürün depoda fakat 1 haftadır montajcılara ilettiklerini, montajcilaedan bilgi vereceklerini söyledi. Montajcılar da sanırım keyiflerine göre montaja geliyor! Mağaza yetkilisine hızlandırın deyince montajcının numarasını vereyim siz arayın dedi! Aramak, bu isi hızlandırmak, takip etmek sizin görevinizken bir de bunu müşterinden istemek nasıl bir çalışma sekli anlamak mümkün değil! Eksik baza parçası acil olarak teslim edilsin lütfen. Önemli not. Buradaki tüm tüketicilerin dikkatine! Kelebek Mobilya’nin ve bu grubun tüm markalarının kapısından dahi geçmeyin.

30 Aralık 2024 13:51

30 Aralık 2024 13:52

Kelebek Mobilya hala eksik parçayı getirmedi. Mağaza yetkilisi ile görüştüm parça fabrikadan çıkmış, ürün depoda fakat 1 haftadır montajcılara ilettiklerini, montajcıların bilgi vereceklerini söyledi. Montajcılar da sanırım keyiflerine göre montaja geliyor! Mağaza yetkilisine hızlandırın deyince montajcının numarasını vereyim siz arayın dedi! Aramak, bu isi hızlandırmak, takip etmek sizin görevinizken bir de bunu müşterinden istemek nasıl bir çalışma sekli anlamak mümkün değil! Eksik baza parçası acil olarak teslim edilsin lütfen. Önemli not. Buradaki tüm tüketicilerin dikkatine! Kelebek Mobilya’nin ve bu grubun tüm markalarının kapısından dahi geçmeyin. Biz halen ürünleri teslim almadık. Bu kadar hata dizisi, bu kadar müşteri memnuniyetsizliği için özel bir çaba harcansa bu kadar başarılı olamaz. Yeni talep oluşturacak kişilere duyurulur. Yorumları ve şikayetleri dikkatlice okusunlar!

26 Mayıs 2024 19:12
Kelebek Mobilya'da Hayal Kırıklığı: Teslimat Ve Kalite Sorunları
Engin sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2025 07:04
kelebek-mobilyada-arizali-baza-ve-cozumsuz-satis-sonrasi-hizmet-magduriyeti-1.jpg

18 Kasım 2024 20:07

26 Şubat 2025 10:20