Harun sonuçtan hiç memnun değil

Kelebek Mobilya Ürünleri Zorla Alabildik!

16 Haziran 2023 22:00
profile profile profile
Harun
Harun
15 Haziran 2023 23:39

Üsküdar Bosna Bulvarı şubesinden şubat 2023 tarihinde ürünler satın aldık. 30 ile 45 gün içerisinde teslim edileceği söylendi ancak onlarca telefon görüşmeleri ile neredeyse zorla ürünlerimizi 4 ayda teslim aldık. Bu süre zarfında buradan şikayet mesajımızı yayınladık ve Kelebek Mobilya şikayeti kaldırmak için her hafta bizi aradı. Hediyeler önerdiler kabul etmedik. Ancak her gün her gün aramalar başlayınca artık aramamaları için bize sundukları roomstore hediye çekini kabul ettik. Bu çeki vermek için şikayetimizi de sistemden sildirdiler. Sildiğimiz anda hediye çeki adımıza tanımlandı. Sonrasında hediye çekini kullanmak istedik. Fakat hediye çeki çalışmıyor. Böyle bir hediye çeki yok. Kelebek mobilyayı tebrik ediyorum. İnsanlar Kelebek mobilyanın hakkında doğruları bilmeli. Bu şikayetimi bu sebeple yazıyorum. Bu sorunun çözümü için bizi aramamalarını rica ediyorum. Çünkü artık siz Kelebek Mobilya çalışanları ile artık görüşmek istemiyorum. Sadece sizi unutmak istiyorum. Yalanlarınızla bizi meşgul etmeyiniz.

16 Haziran 2023 22:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Banu
Banu

Kelebek Mobilya'dan 23.07.2023 tarihinde aldığımız ürünler sözde en geç 45 gün içerisinde yani 06.09.2023 tarihinde teslim edilecek diye yazılı sözleşme yaptılar. Üzerinden aylar geçti ve ürünler hala teslim edilmedi. Yetkili biri ile bile görüşmek imkansız. Parasını aldıkları ürünleri göndermiyorlar. Sonradan yorumları okuduğumda meğerse sadece benim başıma gelmemiş. Kelebek mobilyanın genel ticari ahlakı buymuş. Ve hala ne zaman geleceği ya da teslim edileceği bile belli değil. Yönetim kurulundan Zeynep yalım uzuna bile yazdım. Ya müşteri senin dedin nedir diyen yok. Bu firmanın yakının dan bile geçmeyin. Kurumsallıkla alakaları bile yok.

Sıdıka
Sıdıka

Merhaba biz de aynı sorunu yaşıyoruz, mart ayından bu yana ürün teslimi bekliyoruz, uc kez geldiler ve hala gelmeyen, eksik ve kırık ürünlerimiz var, bekliyoruz. Nasıl bir yol izlediniz, bize bir tavsiyeniz olur mu?

Özlem
Özlem

Sıdıka Hanım bizde aynı sorunu yaşadık inanın Kelebek firması pişmanlıktır. Mobilyalar teslim edildiğinde bazayı yanlış getirdiler bayağı bir baza gelmesini bekledik bazı ürünlerde de ufak tefek hasarlar vardı. 6 ay geçti ama hala ürünlerde hasarlı kısımlar görüyoruz :( TV ünitemizde üretim hatası olduğunu daha yeni gördük ama firma bunun tamiri için bizden ücret talep ediyor. Size vereceğim tek tavsiye bir daha bu firmayı seçmemek olacak ve çevrenize de önermemek. Ayrıca firma çok ilgisiz böyle giderse ciddi anlamda müşteri ve prestij kaybı yaşayacaklar.

Havva
Havva

Bize geri dönüş bile yapmadılar Kelebek Mobilya pişmanlıktır

Aylardır Çözülemeyen Servis Ve Garanti Mağduriyeti

05 Ekim 2025 20:22
Arif sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2025 11:48
Tüm Kelebek Mobilya Sandalye Şikayetlerini Gör