Kelebek Mobilya'dan 3 Ay Önce Aldığım Ürünlerim Teslim Edilmedi

23 Ekim 2023 21:11
profile profile profile
23 Ekim 2023 21:20 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Amine
Amine

Maalesef ki aynı durumu yaşıyorum 4 aydır aldığım sadece zigon sehpa ve teslim edilmedi artık aramaktan bıktım dert anlatmaktan yoruldum her seferinde başka cevap başka tarih size en kısa zamanda dönüş sağlanacak diyorlar ama maalesef ki 4 aydır bu şekilde oyalıyorlarve çözüm yok. Güya bir de arıyorlarmış da ben cevap vermiyormuşum asla böyle bir şey söz konusu değil telefonum sürekli açık ve ben tüm numaraları cevaplıyorum ki belki ararlar da ulaşamazlar diye. Kelebek Mobilya çok büyük pişmanlıksın ürünümü teslim et artık!

Şerife
Şerife

Evet süreç tam olarak hanımefendinin anlattığı şekilde ilerliyor, üzerinden yıl. Geçmiş fakat bu berbat müşteri ilişkileri yönetiminde bir adım ileri gidilememis. 3 ay 10 gün önce verdiğim siparişi bekliyorum hala ve hala saçma sapan cevaplarla müşteri geçiştiriliyor.

Mert
Mert

Birebir aynılarını yaşadım. Aynı sorunlar kisiler de dahil.

Hilal
Hilal

Aynı durumdan bende muzdaribim şu an masa 4 sandalye bir puf 29 ağustosta aldım hala teslim edilmiyor lojistik sorunları yüzünden asla ve asla Kelebek Mobilya'dan almayı n

Koray sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2025 13:00
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Kelebek Mobilya’dan Servis Ve İletişim Fiyaskosu: 4 Ayda Çözülemeyen Sandalye Sorunu

06 Temmuz 2025 13:08
Tüm Kelebek Mobilya Sandalye Şikayetlerini Gör