12 Eylül 2023 10:58

Müşteri aldatma ve devamında Yardımcı olmama ( TV ünitesi görsellerinde şömine resimleri paylaşılmış olup tarafımıza gelen ürün sadece cam olarak bırakılmış olup teslimat formuna hatalı ürün şömineli olacaktı diye not düşülerek teslim edilmiştir. Bu yanlışlığın kos koca Kelebek mağazasının hatasını düzeltmesini bekliyorum

14 Eylül 2023 12:59

Satışı gerçekleştirilen Ürüne sahip çıkmama müşteri memnuniyeti 0 ilgi alaka 0 problem çözme 0 yardımcı olma 0 sayılması gerekli tüm her şey 0 sayfalarda insanları görsel aldatarak para kazanamazsınız sadece 1 mesaj ile dönüş yapacağız ve ilgileniyoruz deyip insanları sallayamasınız sonra da yetkililer inceledi sorun yok diyemezsiniz sizin yetkilini aksi bir cevap verme lüksü ya da pozisyonu var mı neye bakarak neye göre müşteri haksız dedi?

12 Eylül 2023 11:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)
12 Eylül 2023 13:49

Bahse konu olan süreç her geçen gün sürekli uzuyor ve sizin ekiplerimiz de benimle iletişime geçerek konuyla ilgili hiçbir çözüm sunmuyor koskoca Kelebek firmasına bu müşteri tutumu yakışmıyor sonuçta bizler ne heyecan ve hevesle ve nerelerden kısarak bir şeyler almaya çalışıyoruz

13 Eylül 2023 09:16
Kelebek Mobilya Müşteri Yanıltıcı Görseller

Otomatik mesaj a sabitlemişler sistemi ve sesli yanıt sisteminde görüşülen kişileri sadece dönüş yaptık demek için mesaj atıyorlar ve ulaşamadık size diyorlar devamında ben arıyorum ulaşıyorum ve bu tutumları bile hiç hoş değil görsel yüklüyorum hala hatalı ürün siz aldınız diyorlar nereye ne şekilde bakıyor ve yorum yapıyorsunuz

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 13:42

01 Ekim 2023 22:31
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 09:56

30 Ekim 2023 11:29
Taner sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 02:29
Kelebek Mobilya Ürün Teslim Edilmedi Ve Teslim Almadığım Ürünün Garantisi Başladı

Kelebek Mobilya Kategorileri