Tarık sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 17:34

Servis ve müşteri hizmetleri ilgisizliği çürük ürün. İstikbal Bursa Mobipa mağazasından koltuk takımı ve daha sonrasında tekli berjer aldım fakat 1 ay olmadan kol dayarken koltuğun sırt tarafı kırıldı. Servis kaydı oluşturdum, 1 hafta sonra servis arayarak 23.08.2024 tarihinde gün içinde geleceklerini söylediler. Ben saat vermelerini gerektiğini, buna göre evde olabileceğimi söylediğimde, 'Bizde böyle saat veremiyoruz' diyerek sert bir tavırla talebimi reddettiler. Müşteri hizmetlerini arayarak bu konuyu ilettim, 'Biz yardımcı olamıyoruz' diyerek aramayı sonlandırdılar. İstikbal Mobilya bir daha tövbe, çürük ürün.

23 Ağustos 2024 17:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

26 Ağustos 2024 09:33

27 Ağustos 2024 15:24

Şikayetime halen bir çözüm sağlanmadı 26.06.2024 17:50 tarih ve saatinde aranıp yarın arkadaşlar gelecek gelmeden 1 saat önce aranacaksınız dendi ve bende işte olduğumu arandığım takdirde eve geçebilirim dedim 27.07.2024 tarihinde 15:08 saatinde tarafıma arama sağlanıp 5 dakika sonra sizdeyiz denildi bende işteyim gelmem 15 dakikayı bulur dediğimde biz o şekilde yardımcı olamayız bir dahaki turda bakarız denildi bu kadar sorumsuz bir firma olamaz biz İstikbal markasını iyi bir marka olarak bildiğimiz için tercih etmiştik fakat hiçbir şekilde karşınızda muhatap bulamıyorsunuz servisi geri arıyorum not ediyorum deniliyor 2 hafta oldu fakat halen bir çözüm yok ben İstikbal'i tercih ettiğim için çok pişmanım

27 Ağustos 2024 15:54

Şikayetime halen bir çözüm sağlanmadı 26.08.2024 17:50 tarih ve saatinde aranıp yarın arkadaşlar gelecek gelmeden 1 saat önce aranacaksınız dendi ve bende işte olduğumu arandığım takdirde eve geçebilirim dedim 27.08.2024 tarihinde 15:08 saatinde tarafıma arama sağlanıp 5 dakika sonra sizdeyiz denildi bende işteyim gelmem 15 dakikayı bulur dediğimde biz o şekilde yardımcı olamayız bir dahaki turda bakarız denildi bu kadar sorumsuz bir firma olamaz biz İstikbal markasını iyi bir marka olarak bildiğimiz için tercih etmiştik fakat hiçbir şekilde karşınızda muhatap bulamıyorsunuz servisi geri arıyorum not ediyorum deniliyor 2 hafta oldu fakat halen bir çözüm yok ben İstikbal'i tercih ettiğim için çok pişmanım

12 Eylül 2024 12:38
istikbal-servis-ve-musteri-hizmetleri-ilgisizligi-curuk-urun-1.jpg

İstikbal mobilya mağduriyetimi halen gidermedi kesinlikle yardımcı olmuyorlar karşında muhatap yok gelmeden bir saat önce arayın dememe rağmen kapıya gelince arıyorlar 29.08.2024 tarihinde 12:02 saatinde arayıp 12:11 de evinizde bulunmadığınız için bir sonraki turda hizmet verilecektir diye kapıya sticker yapıştırıp geri dönmüşler 1 ayı geçkin zaman olmasına rağmen halen çözüm sağlanmadı İstikbal mobilya ilgisiz bir satıcı bununla ilgili tüm belge ve kamera görüntüler ile Tüketici Hakları'na başvuru sağlayacağım

13 Eylül 2024 18:23
istikbal-servis-ve-musteri-hizmetleri-ilgisizligi-curuk-urun-1.jpg

Bugün servis adresime geldi koltuğun sırt üst kısmının kol dayama ile kırılması kullanıcı hatası olarak söylendi ve ücret talep edildi bu nasıl kullanıcı hatası olabilir bu kadar çürükmü malzeme kullanılıyor çocuğun kol dayaması ile kırılıyorsa koltuğa hiç oturmamak gerekiyor direk kırılabilir İstikbal mağdur ediyor kullandığı ahşap kalitesiz çürük olduğunu düşünüyorum yeni koltuğun kırılması ve üzerine kullanıcı hatası denilerek ücret talep edilmesi doğrumudur İstikbal mobilya yetkililerine soruyorum?

17 Eylül 2024 17:07
istikbal-servis-ve-musteri-hizmetleri-ilgisizligi-curuk-urun-1.jpg

İstikbal mobilya tam bir mağduriyet kullanıcı hatası deniliyor ve tamir ücreti isteniyor şimdiye kadar hiçbir İstikbal yetkilisi irtibata geçmedi almış olduğum ürün monreo koltuk takımı kesinlikle tavsiye etmiyorum bir daha evime İstikbal ürünlerini sokmam

Samir sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 12:07
İstikbal Koltukta Üretim Hatası Var
Nesim sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2025 11:11
İstikbal Mobilya'dan Aldığım Koltuk Takımı İçin Servis Hizmetine Ulaşamıyorum
istikbal-mobilyadan-aldigim-koltuk-takimi-icin-servis-hizmetine-ulasamiyorum-6.jpg
Hiranur sonuçtan memnun

Hiranur
23 Aralık 2024 17:51
İstikbal Mobilya Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
İstikbal Mobilya Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Ender sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 16:04
İstikbal Teşhir Koltuk Takımı
Aslihan sonuçtan hiç memnun değil

Aslihan
23 Ağustos 2023 19:55