Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Rosalina Sehpa Ayağı

İstikbal Rosalina Sehpa Ayağı
02 Şubat 2024 16:14

Rosalina marka orta sehpa ayağının kırılması üzerine yerine sipariş verdik. 3 ay bekledik, ancak yanlış ürün geldi. Doğru olanın gelmesini istedik ve bir 5 ay daha geçti; ancak hala sehpa ayağı gelmedi. Konya'daki evimiz için İstikbal'den aldığımız orta sehpanın ayağı kırıldı ve İstikbal'den servis kaydı açtırdık. Gelmesi için aylar geçti ve bir yıl oldu. Neredeyse biz aramadıkça hiç arayan olmuyor, sürekli geri dönüş yapacaklarını söylüyorlar ama neden geri dönüş yapamıyorlar anlamıyorum. Mağduriyetimin giderilmesi konusunda bir türlü yardımcı olamıyorlar.

02 Şubat 2024 16:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

05 Şubat 2024 09:35

05 Şubat 2024 10:58

Alper sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 18:36
İstikbal Ve Hatalı Ürün Satışı
Mürsel sonuçtan hiç memnun değil

Mürsel
03 Mayıs 2024 20:16
Servis Elemanının Yaptığı Hatayı İstikbal Kabul Etmiyor
Servis Elemanının Yaptığı Hatayı İstikbal Kabul Etmiyor
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 18:30
Büşra sonuçtan çok memnun