Serdar sonuçtan memnun

İstikbal Mobilya Servis Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Gecikmeler

24 Aralık 2024 11:12

2023 şubat ayında İstikbal Gebze Lale Mobilyadan aşağıdaki ürünleri aldım.
* Elizya Delux Koltuk takımı, 3+2+1+1
* Lena mini açılır masa
* Lena 6220 sandalye (6 Adet)
Öncelikle şunu belirteyim. Lale mobilya bayi yetkiliniz İ****** Bey çok ilgili değerlidir benim için. Daha önce de alışverişimiz oldu. Çok yardımcı oldu. Sağ olsun.
Yukarıda belirtmiş. Olduğum ürünler 2 yıldır servise (Yön a. Ş. Adapazarı) gidiyor geliyor. Geldiğinde tamiratı yapılmadan geldiğinde oldu. Tekrardan geri gitti çok sorun yaşadım.
Tüm sandalye ayakları, tekli berjerlerin ikisinde de oturma bölgesi yay ve bel destek bölgelerinde sorunlar oldu. 3lü koltuk sırt minder dolgusu, bunlar 2 yıldır yaşadığım sorunlar ve bu sorunlar giderildi geçte olsa.
** Son olarak sorun yaşamadığım tek ürün kalmıştı, onu da yaşadık.**
** 2li koltuğum oturma bölgesi yay sistemi ile ilgili sorun yaşadım. Servis talep ettim. Ürün servise alındı.**
** Fakat 2 Ay oldu. Ürün halen serviste. Ne zaman geleceğiyle alakalı kesin ve net bir günde bildirilmedi.**
** Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.**
Her türlü yatak, baza, koltuk ihtiyaçlarımda bayinizin ilgili ve yardımcı olması sebebiyle tercihim İstikbal markasıydı. Fakat servisten dolayı gerçekten soğudum. Garanti sürecim 2 ay sonra bitiyor fakat ürünlerde tekrar sorun yaşayacağım kaygısı çok kötü bir durum. Yaşadığım sorunlarla alakalı olarak servisten kontrol edebilirsiniz. Ürünlerim kaç defa onarılmak üzere servise gittiğini sorgulatabilirsiniz.
S***** Ş****
0 53*********33

24 Aralık 2024 11:15 (Şikayetten 2 dakika sonra)

26 Aralık 2024 16:25

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla İstikbal A.Ş. Müşteri Hizmetleri

03 Mayıs 2024 20:38
İstikbal Ürünlerim Defolu Geldi
Suleyman sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Servis Ve Personel

Suleyman
03 Ocak 2024 19:05
Mustafa sonuçtan çok memnun

22 Ağustos 2023 01:29
"Teşekkürler"
İstikbal Mobilya'dan Sıfır Ürün İçin Para Ver, Kusurlu Ürün Gelsin.
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 17:51
Halil sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 09:17
İstikbal Kategorileri