Uğur sonuçtan çok memnun

27 Temmuz 2023 11:15
Uğur'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ediyorum çok yardımcı oldular”

Mayısta almış olduğumuz Misty Yemek Odası Takımı (Açılır masa, 6 sandalye, konsol) Temmuzun başında teslim edildi. Ama kurulum esnasında fark ettiğimiz birçok hata mevcuttu ve aldığımız bayinin bu durumla ilgileneceği iletildi.

Problemler: Masanın 4 ayağında da yapışkanlar açık durumda, 2 ayağında çizikler var, 2 sandalye ayakları tamamen çizik olduğu için götürdüler, kalan sandalyelerinde ayaklarında ufak çizikler var, konsolda bulunan 3 kapağın hepsinde lekeler mevcut.

Bu problemlerin çözümü için bayi bize İstikballe görüştüklerini ve parça değişimi yapılacağını söyledi. Yeni parçaların 2 hafta içerisinde geleceği söylendi. Ancak hala gelen bir parça yok. Bayi ile görüştüğümde parçaların ne zaman geleceğini bilmediklerini söylüyorlar.

Eksik parçalar (2 sandalye) ve problemler sebebiyle büyük bir mağduriyet yaşamaktayız, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını istiyorum.

27 Temmuz 2023 11:18 (Şikayetten 3 dakika sonra)

28 Temmuz 2023 09:38

Teşekkürler

31 Temmuz 2023 16:27

25 Ekim 2023 15:30

Teşekkür ediyorum çok yardımcı oldular

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
02 Mayıs 2024 10:03
Ercan sonuçtan çok memnun

19 Nisan 2025 10:16
İstikbal Mobilya Teslimatında Beklenmedik Kusurlar Ve İlgisizlik
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Çağla
24 Şubat 2024 15:59
Mustafa sonuçtan çok memnun

22 Ağustos 2023 01:29
"Teşekkürler"
İstikbal Mobilya'dan Sıfır Ürün İçin Para Ver, Kusurlu Ürün Gelsin.
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal'den Aldığım Yemek Odası Takımı 4 Aydır Eksik Parçalarla Teslim Edilmedi!

09 Eylül 2025 21:50
istikbalden-aldigim-yemek-odasi-takimi-4-aydir-eksik-parcalarla-teslim-edilmedi-1.jpg

İstikbal Kategorileri