Elif sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Lorea Koltuk Takımı

07 Haziran 2024 14:55

İstikbal Uncalı mağazasından aldığım koltuk takımım 23.03.2024'te teslim edildi fakat koltuğun alt kısmındaki çıtalar kırık, deforme, uyumsuz ve birininde kumaşı yırtık olarak. Firma tamir edileceğini söyledi ve oyaladılar. Haziranın ilk haftası yırtık olan koltuğu kumaşını değiştirmek için götürdüler ve 2. Hafta geri getirdiler kumaşın bir kısmı değişmiş ama güneş altında kaldığı için kumaş antrasit renginden güneş yanığı olup kahve rengine dönmüş bir şekilde. Ve çıtalardan hala haber yok gelecek deniliyor. Bana satılan ayıplı mal dememe rağmen hiçbir şekilde arkasında durulmuyor. Sorun yaşamamak adına kurumsal olmasına güvenerek istikbalden aldığım koltuklar başıma iş açtı. Mecburen Tüketici Mahkemesi'ne başvurup orada işimi halletmeye çalışacağım. Çünkü hiçbir şekilde arkasında durulmuyor ve oyalamaya devam ediyorlar.

07 Haziran 2024 15:00 (Şikayetten 4 dakika sonra)

14 Haziran 2024 11:07

Elif
14 Haziran 2024 16:41

Gerekli bilgi verildi derken tamir edelim deniyor hiçbir şekilde hatalı ürünün ve hatalı tamirin arkasında hala durulmuyor. Tamir etmedikleri parçalar olduğu gibi duruyor aylardır. Tamir ettikleri üründe tamir görmeyen halinden daha beter geri geldi (tamir görmeden önce sadece kumaşı yırtıktı şu an hem kumaşta bariz renk deformasyonu var hem de dikiş hataları dikişlerde değişik renk iplik kullanımı vs.) hala neyi tamir edecekler anlamadım. Neyse yapacak bir şey kalmadı ben şikayetimi Tüketici Mahkemesi'ne taşıyacağım.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 19:22
Eksik Ve Hatalı Teslimat Sorunu
Eksik Ve Hatalı Teslimat Sorunu
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 09:03
İstikbal Mobilya'da Bitmeyen Sorunlar
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 21:50
İstikbal Ürün Arkasında Değil Kocaman Bir Hayal Kırıklığı Bir Marka
Recep sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 22:18
İstikbal Mağduriyet Mahkemede Mi Bitecek
Kader sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 21:08
İstikbal Kategorileri