Gizem sonuçtan çok memnun

İstikbal Hatalı Ürün Geç Teslimat

İstikbal Hatalı Ürün Geç Teslimat
03 Ağustos 2023 20:15

İstikbal'den aldığım salon takımı hatalı geldi. Teslimat süresi 2,5 ay sürdü, önce koltuklar geldi. Koltuk başı yırtık, bir ay sonra konsol geldi. Konsol köşesi ezik, çekmece kapanmıyor ve olduğu yerde sallanıyor. Aynı mağazadan alınan halı da çiziklerle geldi. Herkesin tatil yapıp gezdiği yaz aylarında, hala gelmedi. Mağaza değiştireceğini söyledi, lakin değişim için tarih vermedi. Koltuk başını bir aydır beklediğimiz halde hala gelmedi, bir iki ay daha beklemek istemiyoruz. Çözüm bulunmasını istiyoruz.

22 Eylül 2023 01:00

Kötü bir mağaza. Paranızla mutsuz olmak istiyorsanız hiç beklemeden alışveriş yapabilirsiniz. 27 Mayıs'ta sipariş ettiğim salon takimi ve halı yarısı temmuzda yarısı ağustosta geldi. Konsolda kusur vardı onu değiştirdiler. Ancak tam dört aydır mevcut olan yırtıklardan dolayı koltuk kolunun değiştirilmesini bekliyoruz. Bunun dışında bir de halı sipariş etmiştik o da kusurlu geldi. Mağazaya gittiğimizde çalışanların kaba kendini haklı çıkarmaya çalışan tavırlarıyla karşılaştık . Değiştirmiyorsanız paramızı iade edin dedik. Mahkemeye verin dediler. Kısacası bu mağazadan alışveriş yaparak kusurlu eşya sahibi ve dert sahibi oluyorsunuz satarken insanlara olan davranışları ile parayı tamamen aldıktan sonraki davranışları bambaşka her şey parayı alana kadar

22 Eylül 2023 00:58

Kötü bir mağaza. Paranızla mutsuz olmak istiyorsanız hiç beklemeden alışveriş yapabilirsiniz. 27 Mayıs'ta sipariş ettiğim salon takimi ve halı yarısı temmuzda yarısı ağustosta geldi konsolda kusur vardı onu değiştirdiler ancak tam dört aydır mevcut olan yırtıklardan dolayı koltuk kolunun değiştirilmesini bekliyoruz bunun dışında bir de halı sipariş etmiştik o da kusurlu geldi mağazaya gittiğimizde çalışanların kaba kendini haklı çıkarmaya çalışan tavırlarıyla karşılaştık değiştirmiyorsanız paramızı iade edin dedik mahkemeye verin dediler kısacası bu mağazadan alışveriş yaparak kusurlu eşya sahibi ve dert sahibi oluyorsunuz satarken insanlara olan davranışları ile parayı tamamen aldıktan sonraki davranışları bambaşka her şey parayı alana kadar

03 Ağustos 2023 20:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

04 Ağustos 2023 10:10

Aysu hanım ilgileniyor. Teşekkürler...

23 Ağustos 2023 14:36

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla İstikbal A.Ş. Müşteri Hizmetleri

23 Ağustos 2023 14:37

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

27 Eylül 2023 02:08

Kötü bir mağaza. Paranızla mutsuz olmak istiyorsanız hiç beklemeden alışveriş yapabilirsiniz. 27 Mayıs'ta sipariş ettiğim salon takimi ve halı yarısı temmuzda yarısı ağustosta geldi. Konsolda kusur vardı onu değiştirdiler. Ancak tam dört aydır mevcut olan yırtıklardan dolayı koltuk kolunun değiştirilmesini bekliyoruz. Bunun dışında bir de halı sipariş etmiştik o da kusurlu geldi. Mağazaya gittiğimizde çalışanların kaba kendini haklı çıkarmaya çalışan tavırlarıyla karşılaştık. Değiştirmiyorsanız paramızı iade edin dedik. Mahkemeye verin dediler. Kısacası bu mağazadan alışveriş yaparak kusurlu eşya sahibi ve dert sahibi oluyorsunuz satarken insanlara olan davranışları ile parayı tamamen aldıktan sonraki davranışları bambaşka her şey parayı alana kadar

06 Kasım 2023 16:06

Mihrican
13 Aralık 2023 13:21

02 Aralık 2024 17:22

18 Nisan 2024 02:02
İstikbal Kesinlikle Pişmanlıktır Hüsrandır
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Teslimatta Hasarlı Ve Eksik Ürünler Nedeniyle Hayal Kırıklığı

22 Ağustos 2025 21:17