İstikbal
11 Haziran 2023 12:481.233

Yaklaşık 1 ay önce Samsun İstikbal mağazasından balkon takım aldım. Servis eve geldiğinde koltuklardan birini unutmuştu :) Sonradan diğerini de getirdiler. Asıl sorun ise masa sallanıyordu. Birkaç gün sonra servis geldi masanın ayaklarına bir şey eklediler sallanma durdu. Ama masayı bir itekleyeyim dedim masanın bacağı yamuldu masa devrildi. Mağazadan yeni masa talep ettim. Getirdiler fakat o masanın da bacağı sallanıyordu. Görevli balkonun zemininde sorun olduğunu söyledi :d Masayı salona taşımayı teklif ettim ve evet masa yine sallanıyordu. Önceki masada uyguladıkları gibi bir şeyler alıp masanın bacağına takmamı veya masayı halı üzerinde kullanmamı önerdiler. Resmen balkon takımının masası seri üretim hatalı çıktı. İstikbal'in mallarının bu kadar kalitesiz olacağını düşünmemiştim. Tam bir hayal kırıklığı. Bir daha istikbalden herhangi bir ürün kesinlikle almayacağım.

11 Haziran 2023 12:49

Yaklaşık 1,5 ay önce Samsun İstikbal mağazasından balkon takımı almıştım. Alışveriş tecrübem baştan sona hüsran ile sonuçlandı. Servis takımı eve getirdiğinde nasıl olduysa koltuklardan biri unutulmuştu. Neyse ki aynı gün içinde diğer koltuğu da getirdiler. Asıl olay buradan sonra başlıyor. Koltuk takımlarının oturma minderi ile sırt minderi farklı renk. Mağazada muadili olmadığı için üretim mi bu şekilde yoksa bana gelen ürünler de mi bir sıkıntı var kafamda soru işareti oluştu. Sorunu mağazaya ilettim diğer mağazadakilerin de aynı renk olduğu söylendi. Bir fotoğraf vs. Bir şey gönderilmediği için çok güvenilir gelmedi açıkçası. Aman neyse dedim. Tabi sıkıntı bu kadar değil masa da sallanıyordu. Mağazaya ilettim servis geldi masanın ayağına bir şey takıp hallettiğini söyledi. Masa sallanmıyordu artık evet ama bir itekleyeyim dedim masanın bacağı kırıldı bu kadar kalitesiz olabileceğini düşünmemiştim. Çünkü İstikbal iyi bir marka diye bilinir ya (! ) Neyse yeni masa talep ettim. Getirdiler ama bir de ne göreyim o masada sallanıyor. Getiren kişi balkon zemininin sorunlu olduğunu söyledi. Masayı salona taşımayı teklif ettim ve evet orada da sallanıyordu masa. Masanın ayaklarına bir şey alıp sorunu çözebileceğimi veya halı ile kullanabileceğimi söyledi servis. Aynı takımın muadilleri daha uygunken ben kaliteli olsun diye istikbalden ürün aldığıma bin pişman oldum. İki masanın da sallanması bir tesadüf değil. Ayrıca minder renkleri farklı. Bu balkon takımının serisinde bir üretim hatası olduğu aşikar. Bir daha istikbalden kesinlikle alışveriş yapmayacağım. Ürünleri kaliteli falan değil.

Eki aç
Eki aç
11 Haziran 2023 12:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

14 Haziran 2023 15:30

Birkaç gün önce çağrı merkezinden aradılar beni iade istediğimi söyledim. Tamam denildi. Bugün İstikbal servisi beni arıyor masa değişimi için. Müşteri talebinin ne olduğunu çağrı merkezi bile algılayamamış.

14 Haziran 2023 17:57

İstikbal balkon takımımın iadesini talep ediyorum. Bu gönderecekleri 3. Masa. Ben artık masa falan istemiyorum. Aldığım tüm takımı iade etmek istiyorum. Servis beni arıyor iade ile alakalı şube ile görüşmem gerektiğini söylüyor. Şube ile görüşüyorum iade sürecine servis karar verir diyor. Müşteri hizmetleri ile görüşüyorum iade işlemine merkez karar verir diyor. Yetkililere soruyorum ürünü iade edip ödediğim parayı geri almak için daha ne yapmam gerekiyor? Tüketici Hakları'na başvuracağım bu şikayetimden de bir şey çıkmaz ise. Kimse kusura bakmasın ama hatalı ürün için çöpe atacak param yok. En kısa sürede mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

15 Haziran 2023 14:18

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

15 Haziran 2023 14:40

Süreçten hiç memnun kalmadığımı belirtmek isterim. İade istedim iade kabul edilmedi. 3. Masayı getireceklermiş. Ben kalitesiz bir ürün istemediğimi belirtiyorum iade istiyorum. Israrla masa getiriyorlar. Kesinlikle İstikbal tercih etmeyeceğim artık.

Derya
18 Nisan 2024 02:023.034

1.5 yıl önce evimize mobilya almak için İstikbal mağazasına gittik. Salon takimi oturma odası yemek takimi mutfak masası...

3 Destek

Meryem
Meryem
İstikbal
8 Aralık 2023 15:412.765

Merhaba, Haziran'ın 10'unda İstikbal'den yatak odası takımı, koltuk takımı, yemek masası takımı, mutfak masası takımı ve...

1 Destek

Teslimat Gecikmesi Ve Renk Farklılığı Nedeniyle İade Sorunu Yaşadım

Merve
14 Temmuz 2025 19:31715

İstikbalden 01.05.2025 tarihinde masa ve sandalye takimi aldım. 30.06.2025 tarihinde gelmesi gereken ürün 09.07.2025 tar...

1 Destek1 Yorum

İstikbal Bahçe Mobilyası Bir Sene İçinde Bu Halle Geldi

İstikbal BahçeMobilyası Bir Sene İçinde Bu Halle Geldi

Orhan
İstikbal Bahçe Takımının İpleri Çürüdü!

İstikbal BahçeTakımının İpleri Çürüdü!

Emre
İstikbal Bahçe Mobilyamın Rayları Döküldü