Elif sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankasının Sürekli Faiz Adı Altında Para Kesmesi

24 Ekim 2023 10:19

İş Bankası maaş müşterisiyim güya. Bu ne biçim maaş müşterisi anlayışı? Ben bu işten bir şey anlamadım. Sürekli benden faiz adı altında ek hesap kullandım diye para kesiliyor. Ek hesaptaki kullanılabilir,444,53 paramı 3 parça halinde önce 51.29 olarak tekrar 51.29 olarak ve üçüncü kez 341.95 olarak 16 ekimde kesip toplamdaki tutar olan 444,53 ulaşmış. 444 faiz geldiyse tek seferde kesersin. Bitiresiye kadar 3 parça halinde kesip tamamlamaya çalışmazsın. Sonra benim hesabıma 17 ekimde 1 gün sonra 458,70 TL yatmış tekrar kullanılabilir alan açılmış bu seferde tekrar faiz adı altında bu parayı bitirmeye çalışarak 2 parça halinde 113.08 ve 345,62 para keserek 458,70 ulaşmayı başarmış totalde 903,23 kesilmiş. Fakat bunları tek seferdi yapmayı her yatan parayı parçalayarak 1 gün aralıkla kesmesi muamma zaten. Zaten maaş yatınca kesiyorsun onu. Anlamadım sen bu işten bir şey kredi kartımda ayrı bir 1000 ül ye yakın faiz kesiyor.
Ödediğim her faturalardan 9 TL'den fazla ücret kesiyor. Borcumu düzenli de yatıran biriyim müşteri temsilcisini arayıp durumu aktardım bu sabah. Her ay benden 2000 den fazla bu şekilde faiz ekstradan faturalardan para kesiliyor diyorum. Umursamaz bir tavırla bütün bankalar bunu yapıyor diyor bana.

İ***nin eski maaş müşterisiyim 1 yıldır kullanmıyorum ı**** hala benden faturalarda kesmiyor. Faizleri de böyle değil. 40,50 TL ancak kesiyor diyorum. Yo her banka bunu uyguluyor diyor hala. Siz görüntülüyor musunuz ekranı dedim, baktığını bile sanmıyorum çünkü. Görüyorum evet bu normal diyor bana. Orada yüzüne söyledim, burda da söylüyorum, bundan sonra iş bankasına sadece maaşım yatacak.
Ne ek hesabını ne kredi kartını ne de fatura ödemelerini oradan yapmayacağım. Eşimin maaş banka hesabına yata ı*** ye aktarıp orayı kullanacağım. İş bankasına sadece maaşım yatacak,5 dakika bile tutmam paramı orada. Bunu da müşteri temsilcisine söyledim ve aynı rahatlıkla siz bilirsiniz dedi. Memnun değilim asla.

Elif
24 Ekim 2023 11:05

Tam şimdi İş Bankası'ndan mesaj geldi mesaj da şu diyor ek hesap bakiyeniz şu kadar ödemeniz gereken ek hesap dönem faiziniz 31,32 TL... Ödediyseniz bu mesajı dikkate almayınız? E dönem faizim 31,32 Tl ise kese kese 903,23 Tl tutara ulaştığınız bu faiz neyin nesi? Müşteri temsilciniz de normal olduğunu iddia etmişti ya hani ekrana bile bakmadan? Mahkemeye vereceğim iş bankasını. 1 yıldır her ay bu şekilde para kesiyor benden. Kestiklerini faiziyle geri alacağım bankadan. Bu mesajı'da delil göstereğim.

İş Bankası'nın Ertelemeli Taksit Uygulaması Müşterileri Mağdur Ediyor

Yunus
15 Nisan 11:13
İş Bankası'nın Ertelemeli Taksit Uygulaması Müşterileri Mağdur Ediyor
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Ek Hesap Faizi Ve Kredi Puanı Sorunu

Sedat
18 Mart 20:50
Nefikanur sonuçtan hiç memnun değil

Ek Hesapta Haksız Faiz Ve Mantıksız Ödeme Talebi

Nefikanur
12 Eylül 15:11
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Hesaplamalarla Mağduriyet Yaşıyorum

Gonca