Ömer sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası'nın Eğitim Harcaması Kampanyasında Yaşanan Mağduriyet

17 Kasım 2024 15:23

VakıfBank kredi kartı kullanıyordum çocuğumun bir yıllık eğitim ücreti için bir firmadan eğitim hizmeti için anlaşma sağladım. Firma Maximum kredi kartı ile taksitli faizsiz taksitten yararlanabileceğimi iş bankasının böyle bir imkan sağladığını tarafıma iletti. Bende iş bankasına giderek kredi kartı çıkarttım ve çocuğumun bir yıllık eğitimi için 115000 TL lik ödeme yaptım. İlk taksiti ödedim ikinci ay İş Bankası mobil uygulamasında harcamalarıma baktığımda 115000 TL olan eğitim ücretlerinin hepsinin bu ay ki ödemelerde göründüğü dikkatimi çekti. Müşteri hizmetlerini aradım dedikleri sözleri resmen insanı şaşkına çevirir cinsten harcama yaptığım eğitim firmasının aslında eğitim ile ilgili faaliyet göstermediği tespit edilmiş. Madem bu firma eğitim firması değildi. Bunu araştırmadan nasıl bu firmaya pos cihazı sağladınız, nasıl u firma eğitim firması olarak sizin ticari bir firmanız olabiliyor. Ben aylık gelirim ile geriye kalan parayı yaklaşık 95000 TL yi nasıl ödeyeceğim. İnsanları resmen zora düşüren bankasınız böyle bir firma yoksa ben nasıl olur da eğitim harcaması kampanyasına katılabildim. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. İş Bankası gibi bir bankanın firmalara pos cihazı vermeden önce ne tür faaliyet yaptığı konusunu önceden tespit ederek ona göre bir pos cihazı sağlaması gerekmekte. İnsanların güvenip işlem yaptığı ülkenin en köklü bankalarından birinin böyle bir şey yapması çok mantıksız, insanlar resmen mağdur oluyor. O zaman en baştan katılmayalım kampanyaya, başka bankadan yapalım işlemi. Hukuken verilen bir hak iptal edilemez. Ben önceki gibi taksitlerimi ödemek istiyorum. Ekstreye yansıtılan zamanı gelmeyen ödemelerin iptalini istiyorum.

Büşra
Büşra

Ne yaptınız Allah rızası için yardım edin aynı durumdayım ödeme yapamıyorum

Ömer
Ömer

İş Bankası müşteri hizmetlerine mail attım. Eğitim firması değildi madem neden taksit yapmama sistem izin verdi dedim ses seda yok. Bankada çalışan personelleri sisteme kaydettiği firma bilgisini evrakları kontrol etmeden girer, vatandaşlar alışveriş yapar banka yüzünden mağdur olur. İş Bankası pişmanlıktır. Ekstrem kesildiği an iptal edeceğim kartımı bir daha İş Bankası ile iş yapmak mı tövbe.

Kadir
Kadir

Aynı durumdayım. Eğitim kurumuyla görüştüm İş Bankası ile ilgili bir durum diyorlar. Sadece İş Bankası kart sahiplerinden böyle dönüşler alıyoruz diyorlar. Madem iptal edeceksiniz niye kampanya yapıyorsunuz niye pos cihazı kuruma veriyorsunuz. 1. Taksiti ödemişim 2. Taksiti ödeyeyim dedim komple 178 bin gözüküyor. Artı kayıt işlemi yaparken sırf kartla ödediğim için ekstra yüzde 10 fazla ödedim. Çok saçma bir bankacılık 👎

Nazım sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 20:53
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Aynı Okul Ödemesine Farklı Vade Farkı Uygulanması Mağduriyet Yarattı

22 Eylül 2025 19:21
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Farklı Temsilcilerden Çelişkili Bilgi Nedeniyle Kredi Kartı Taksitlendirme Sorunu

21 Eylül 2025 14:26

İş Bankası Kategorileri