Songül sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 19:02

İzmir İstinyePark içerisindeki ve Shell petrol yanındaki İş Bankası ATM'leri sürekli bozuk! Olduğu için Üçkuyular'daki İş Bankası ATM'sine (Mehmet Ali Akman, i̇nönü CD. No:684 D:A, 35290 Konak/İzmir) gittim. Zira haftanın 7 gününde de belirttiğim ATM'ler düzenli olarak bozuk! 1569 kodlu ATM'den para yatırmak isterken, ATM paraları yuttu. ATM ekranında müşteri temsilcisine bağlanmak için verilen 0 (850) 724 07 24 numarasını aradım. Müşteri temsilcisine ulaşmak için müşteri numaramı veya t. C. Kimlik numaramı tuşlamam gerektiği belirtildi. İş Bankası müşterisi olmadığım için t. C. Kimlik numaramı girdim, ancak sistem beni tekrar aynı menüye yönlendirdi ve sorun çözülmedi. Aynı işlemi birkaç kez tekrarlamama rağmen sonuç alamadım. Çağrı merkezini tekrar arayıp şüpheli işlem adımından müşteri temsilcisine bağlandım ve durumu anlattım. Müşteri temsilcisi sesli yanıt sisteminde problem olmadığını, aynı adımları tekrar etmem gerektiğini söyledi ve bunu her iki müşteri temsilcisi de destekledi. Üçüncü görüşmemdeki müşteri temsilcisi ise, İş Bankası müşterisi olmadığım için çağrı merkezinden yardım alamayacağımı ve şubeden destek almam gerektiğini iletti. Eğer ATM arızası ile ilgili destek alamayacaksam kartsız işlemlerden İş Bankası müşterisinin hesabına para yatırırken (t. C. Kimlik numarası ve cep telefonu gibi) ne diye kişisel bilgilerim alınıyor? Ve yaşadığım sorunu iletmeme rağmen çağrı merkezinden niye destek alamıyorum? İş Bankası müşterisi olmasam bile, para yatırılan kişi İş Bankası müşterisidir ve bu nedenle banka, müşterilerinin parasının güvenli bir şekilde yatırılmasını sağlamalıdır! Türkiye genelinde birçok şubesi ve ATM'si bulunan İş Bankası'nın ATM arıza destek bölümünün olmaması ve müşteri hizmetlerine ulaşmanın eğer müşteri değilseniz imkansız olması kabul edilemez! Çünkü ATM'den kartsız işlem sağlanıyor ve bu sizin bankanızın sorumluluğundadır. ATM'nin bozuk olmasından kaynaklı problem yaşayan kişide değil. Ayrıca, Üçkuyular şubesinde ATM arızası yaşayan birine öncelik tanınmaması ve düzenli olarak bozuk ATM'ler bulunması, bankanın hizmet kalitesini de gözler önüne seriyor! Yaşadığım bu sorunların acilen çözülmesini ve ATM'lerin düzenli olarak kontrol edilmesini talep ediyorum! Hem tüm ATM'ler bozuk hem de hiçbirinde bilgi fişi alınamıyor!

Songül
Songül
07 Haziran 2024 19:40

Yine ATM'ye gittik ve yine yeniden ATM bozuk

İş Bankası ATM'sinde Yutulan Para Ve Geciken İade Süreci Mağduriyeti

17 Temmuz 2025 10:17
Ertekin sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2025 09:03
İş Bankası ATM Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Engeli

07 Kasım 2024 00:13
ATM'de Kaybolan Para Ve Yanlış Anlaşılan Tutar
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2025 10:39

İş Bankası ATM Para Çekme Sorunu Ve Kayıp Tutar!

09 Nisan 2025 16:33
İş Bankası ATM Para Çekme Sorunu Ve Kayıp Tutar!

İş Bankası Kategorileri