Tarık sonuçtan hiç memnun değil

ING Bank Bakırköy Şubesi Acemiliği Ve İşlem Yapmaması

ING Bank Bakırköy Şubesi Acemiliği Ve İşlem Yapmaması
05 Mayıs 2024 12:30

ING Bank Bakırköy Şubesi'ni defalarca aradım ancak üç gün boyunca ulaşamadım. 'Bize Ulaşın' sekmesinden internet üzerinden mesaj gönderdim ve üç gün sonra beni 0212 414 38 00 numaralı telefondan Bakırköy Şubesi'nden bir bayan arayarak geri dönüş yaptı. Kendisine problemimi anlattığımda, 0850'li müşteri hizmetleri numarasını arayarak işlemin yalnızca oradan yapılabileceğini belirttiler. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım ve orada S- hanım'la görüştüm. S**Hanım da işlemin Bakırköy Şubesi tarafından yapılması gerektiğini ifade ederek durumu tekrar şubeye yönlendirdi.

Herkes sorumluluğu birbirine atıyor, kimse işlem yapmak istemiyor ve yanlış bilgiler veriliyor. İşlemi şubenin yapması gerektiğini belirtmeme rağmen, 'Hayır, asla! Müşteri hizmetlerinin yapması gerekiyor.' diyerek müşteriye yanlış muamele yapılıyor.

ING Bank'ın bu tutumu, kurumsallıktan uzak bir çalışma şekli olarak gözüküyor. Eğer bu şekilde devam ederse, kurumun itibarı zarar görecektir.

06 Mayıs 2024 09:18 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhaba Tarık M., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Bankamız internet sitesinde yer alan Talep/iletişim Formu ya da ING Türkiye Telefon Bankacılığı hattımızdan iletebilirsiniz. Teşekkürler.

06 Mayıs 2024 10:22

2629654 numaralı bildiriminiz için inceleme devam ediyor. Konuyla ilgili ekiplerimizi bilgilendirdik. Talebiniz en kısa sürede sonuçlandırılıp sizinle iletişime geçilecek. İyi günler dileriz.

07 Mayıs 2024 00:17

Şikayet formunuzu defalarca doldurup yolladım ayrıca müşteri hizmetlerini aradım ayrıca Bakırköy ING şubesini aradım hala bir sonuç alamadım ve hala top çeviriyorsunuz

08 Mayıs 2024 11:53

Beş para etmez bankacılığınız iletişime bile geçmediniz bırakın siz kim problemi çözmek kim Bakırköy ING şubeyi arıyorum yine açan yok 30 kere aradım

09 Mayıs 2024 11:16

Hala Bakırköy şubeniz telefonları açmıyor ve sizde dönüş yapmadınız!

27 Mayıs 2024 11:39

Yahu siz şaka mısınız niye hala yasal işlemi mi yapmıyorsunuz süz bakanlığa şikayet edeceğim

Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

ING Bank Bakırköy Şubesi: İletişim Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

28 Haziran 2024 03:48
Engin sonuçtan çok memnun

Engin
09 Eylül 2025 13:28
"Teşekkürler ederim ING Bank"

ING Kategorileri