Poyraz sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 18:57

Teknosa'dan aldığım HP Victus 16-D1041NT Intel i5 12500H 8 GB RAM 512 GB SSD 6 GB GDDR6 RTX 3060 laptop GPU Windows 11 işletim sistemine sahip laptopumu 29 Mayıs 2023 tarihinde satın aldım. 13 Şubat 2024 tarihinde bakım için Teknosa aracılığıyla HP teknik servisine temizlik amacıyla gönderdim. Laptopu teslim aldığımda, işlemciye yük binmemesine rağmen 90 derecelerde çalışıyor olması ve ekranımda mavi ekran görüntüsüyle karşılaştım. Teknik servise geri yolladığımda, iade ve değişim kapsamında olmamasına rağmen ekran kartımın ve SSD'nin değiştirildiğini söylediler. Ancak böyle bir talepte bulunmamıştım. Konuya çözüm bulunmasını talep ediyorum.

09 Mart 2024 11:58

Düzeltiyorum yanlış yazmışım tekrardan İade ve (değişim kapsamında olmasına rağmen) Ana kart ve SSD min değiştirildiğini öğrendim. (düzeltiyorum)

11 Mart 2024 17:59 (Şikayetten 3 gün sonra)
11 Mart 2024 18:07

Merhabalar saat 6 ve sizin paydos saatinize denk geliyor ve baktığımda tarafınızca bir arama göremedim ben zaten HP servis ile iletişim halindeyim fakat sınav haftam 25 martta başlıyor bu denli benim nisan ayının ilk haftasına finallerimi yetiştirmem gerekiyor fakat ilgili programları bu bilgisayar ile yapabilmekteyim benim işimi yaklaşık 1 aydır uzatıyorsunuz benim anlamadığım başlığı iade değişim adına açmama rağmen parçalarının değiştirilip gönderilmesi işlemimi hızlandırmanızı rica ediyorum

04 Şubat 2024 23:16
HP Victus 16 Laptop Tuş Çıkması
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Berat
25 Şubat 2025 19:15

Emre
08 Temmuz 2023 18:08

HP Victus Bilgisayar Aşırı Isınıyor Ve Fan Arızası Nedeniyle Kullanılamaz Halde

İbrahim
06 Haziran 2025 13:26
hp-victus-bilgisayar-asiri-isiniyor-ve-fan-arizasi-nedeniyle-kullanilamaz-halde-1.jpg

HP Laptop Servis Sorunu Ve Zorunlu Ücret Talebi

Cihan