Tamer sonuçtan memnun değil

Hepsiburada Yanlış Ürün Gönderilmesi

12 Eylül 2023 20:06
12 Eylül 2023 16:17

Göstere göstere yanlış ürün gönderiyorlar, hemen doğru ürünün gönderilmesini sağlamanız gerekiyor.

12 Eylül 2023 20:10 (Şikayetten 3 dakika sonra)

13 Eylül 2023 11:44

Merhaba Tamer Bey, Talebiniz incelenmiş ve telefon numaranızdan sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Sorularınızı ve taleplerinizi “Müşteri Hizmetleri” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Hesabım-Soru ve Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

13 Eylül 2023 15:24
Hepsiburada Yanlış Ürün Gönderilmesi

Aradığınız için teşekkür ederim. Bana aldığım urunu verememeniz çözüm değil. Paranızı iade edelim cevap olmamalı. Aynı urunu daha pahalı fiyattan satin almak zorunda bırakıldım. Temsilcinin kibarlığı dışında görüşmemiz ise yarar olmadı.

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Fiyat Hatası Nedeniyle Hepsiburada’dan İptal Edilen 4 Tablet İçin Mağduriyet

18 Nisan 22:35
fiyat-hatasi-nedeniyle-hepsiburadadan-iptal-edilen-4-tablet-icin-magduriyet-2.jpg
fiyat-hatasi-nedeniyle-hepsiburadadan-iptal-edilen-4-tablet-icin-magduriyet-1.jpg
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada’da Sahte Ürün Satışı Ve Yetersiz Denetim Şikayeti

24 Ocak 01:46
Hakan sonuçtan çok memnun

Fonri’nin Bayi Üzerinden Satış Gerekçesiyle Keyfi Sipariş İptali

13 Nisan 19:16
"Şikayetimi bildirdikten sonra Hepsiburada yetkili Rabia hanım bana ulaştı kendisi konuyu çözeceğimi ve firmayla görüşeceğini söyledi. Ardından Fonri firmasından satış müdürü Ali Bey aradı ve mağduriyetimizi gidereceğini belirtti. Ali beye de rabia hanıma da ilgileri için teşekkür ederim. Ürünlerimi gönderdiler."

Ödeme Çekildi Ama Hepsiburada’da Sipariş Oluşmadı Ve İade İstiyorum

27 Ocak 15:48