Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Teslim Edilmeyen Ürün

Hepsiburada Teslim Edilmeyen Ürün
27 Kasım 2023 11:12

15 Kasım 2023 tarihinde Hepsiburada'dan Fairy bulaşık deterjanı sipariş verdim. Yanlış hatırlamıyorsam, 21 Kasım'da Hepsiburada'nın telefon ile sesli yanıt sisteminden arandım. Siparişimin elime geçip geçmediği ile ilgili bilgi verdim ve geçmediğini söyledim. Tekrar gönderim sağlanacağı belirtildi. 27 Kasım 2023 olmasına rağmen sipariş hala aktarmada görünüyor. Hepsiburada'nın sözüne ne oldu? 'Yarın kapıda' denmişti ancak 12 gün geçmesine rağmen hala ürün ortada yok. Müşteri hizmetlerini aradım ve bana 'sadece operasyonel bir hata olmuş' cümlesinden başka bir şey söylenmedi. Bu nasıl müşteri memnuniyeti anlayışıdır?

28 Kasım 2023 15:25

15 Kasım 2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden vermiş olduğum siparişim Fairy sıvı bulaşık deterjanı teslim edilmedi teslim süresi ayın 27'sine kadar uzadığı için şikayet var üzerinden şikayet yazdım müşteri temsilcileri bana dönüş yaptı ürünün transfer sürecine hızlandıracaklarını söylediler fakat bugün ürün teslim edilemediği için iptale etmiş sorunun kaynağını kendimce biraz araştırdım benim almış olduğum ürünün fiyatı yükseltilmiş ben bundan kaynaklı ürünümün teslim edilmediğini düşünüyorum artık yani kime sormuşlar nasıl teslim bu kadar ürün aldım hepsi teslim edildi bir tek şu bulaşık deterjanı teslim edilemiyor kargoya veriliyor transfer sürecinde bekletiliyor ama elime ulaşamıyor hani benim yerimde olduğundan başka ne düşünürsünüz birazdan fotoğraflar da göreceksiniz benim aldığım ürünün sipariş iptal olan bir de şu anda aynı ürünün fiyatının yükseltilmiş olduğunu göreceksiniz ve ben benim aldığım ürünün fiyatı yükseltildiği için bu ürünün gönderilmediğini düşünüyorum bu sebep dolayı siparişim iptal edildi

Ek
Ek
27 Kasım 2023 11:15 (Şikayetten 3 dakika sonra)

27 Kasım 2023 15:00

Merhaba Fuat Bey, İletişim numaranız üzerinden görüşme yapmak için sizi aradık ve ulaşım sağladık. Talebinizle ilgili Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde 647384555 numaralı kayıt oluşturulmuş olup en kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Hepsiburada

Hikmetullah sonuçtan hiç memnun değil

Hikmetullah
15 Kasım 2023 17:14
Abdulkadir sonuçtan çok memnun

Abdulkadir
29 Ocak 2024 20:57
"Sorunum çok kısa sürede çözüldü, teşekkür ederim..."
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
04 Aralık 2023 11:05
"Teşekkürler Hepsiburada iletişime geçerek iadeyi aldı paramıda iade ettiler"

14 Kasım 2023 14:10
Hepsiburada İade Yapmayıp, Yalan Beyanda Bulunuyor
Esra sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 08:45
Hepsiburada Kategorileri