İpek sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 21:13

Merhaba Sayın Yetkili,
Hepsiburada platformunda satıcı olarak faaliyet göstermekteyim. Yaşadığım mağduriyet büyük ve herhangi bir çözüme kavuşturulmuyor. İadelerim sürekli kırık olarak geri geliyor. İlk ürünüm kırık geldiğinde itiraz için talep oluşturdum; ancak, benden hasar tespit tutanağı istendi. Kargodan bu tutanağı alamadım, zira bu evrak teslim anında alınması gereken bir belgeymiş. Dolayısıyla, tutanağı temin edemediğim için sorunum çözülemedi. Sonraki siparişlerimde hemen hasar tespit tutanaklarını aldım ve talep oluşturdum. Ancak, kargo geldiği anda müşterinin iade talebini onaylamadım ve görsellerle durumu paylaşmak istedim. Ne var ki, işlem süresi boyunca sistem beni sürekli çevrimdışı bıraktı ve bu yüzden itiraz edemedim. Ayrıca, daha önce görsellerle itiraz ettiğim iadelerde de mağdur edildim ve ne para iadesi alabildim ne de yardım edilebildi. Yani, elimde tutanak da olsa, görseller de olsa, her şeye rağmen sürekli ret yanıtı alıyorum. Bu ret yanıtları, benim hatam olmayan nedenlerden kaynaklanıyor. Mağduriyetim 10-20 TL ile sınırlı değil; neredeyse 30 bin TL üzerinde zararım var. Platform üzerinden kazanmaya çalıştıkça daha fazla kaybediyorum. Yardımlarınızı acilen rica ediyorum.

18 Mart 2024 21:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Mart 2024 09:41
21 Mart 2024 10:53

Merhaba teşekkür ederim sizden dönüş bekliyorum

25 Mart 2024 20:37

Merhaba 1 hafta oldu neredeyse arayacaklarını söylediler ama hiç kimse aramadı. Bu platformda para kazanmak kesinlikle mümkün değil en kısa zaman da bu platform üzerinden çıkıcagım

Aydin sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 16:47

12 Eylül 2023 10:31
Hepsiburada Hasarlı Ürün İadesinin Reddi
Hepsiburada Hasarlı Ürün İadesinin Reddi

28 Şubat 2024 16:49
Siyah sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 19:36
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Gün Kargo Taahhüdü Yerine Getirilmedi, Mağdur Edildim

01 Kasım 2025 03:53