Halil sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Satıcı Destek Hattı 08502140915

17 Eylül 2024 17:16

Yaklaşık 1 yıldır Hepsiburada da satış yapıyorum fakat problem yaşadığımız hiçbir konuda destek hattından çözüm alamıyorum. Son 1 aydır E-Faturaya geçtim fakat her faturayı yanlış kesiyorlar ve sonrasında tekrar manuel kesmek zorunda kalıyoruz, üstelik problemin kaynağını da 1 aydır bulamıyorlar. Her açtığım şikayeti çözmeden, çözümlendi diye kapatıp kendilerince müşteri şikayetlerini hızlı kapattıklarını düşünüyorlar. Yerli bir platform diye buradan satış yapmak istiyoruz ama maalesef teknik destek almanız mümkün değil.

17 Eylül 2024 17:20 (Şikayetten 4 dakika sonra)

17 Eylül 2024 17:33

Satıcı destek hattı ile aynı birim sanırım. Talep açılır açılmaz cevap verip talebi kapatıyorlar. Çözerek değil, sadece cevap vererek.

18 Eylül 2024 14:22
18 Eylül 2024 14:24

Bu dediklerinizin hepsini 1 aydır yapıyorum zaten. Sizin daha üst bir birim olduğunuzu düşünmüştüm. Buradan da tekrar kendinize mi yönlendiriyorsunuz.

Abdurrahman
Abdurrahman

17gün kargo daha kalmadı satıcı bu iş benim değil kimin bu iş habsiborda ve satıcı iksi yanıltıcı

Emir sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 15:51
Hepsiburada Satıcı Paneli Sayfamı Kapatmıyor

Hepsiburada'da Faturalara Erişememe Ve Destek Sorunu

28 Eylül 2025 18:12
hepsiburadada-faturalara-erisememe-ve-destek-sorunu-2.jpg
hepsiburadada-faturalara-erisememe-ve-destek-sorunu-1.jpg
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Kesilen Fatura Ve Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alamama

26 Haziran 2025 13:17