Hepsiburada Riseas Market Sorunu

Hepsiburada Riseas Market Sorunu
30 Kasım 2024 21:34968

Hepsiburada.com sitesinde rıseas market adlı e-ticaret satıcı'dan aldığım kamera bataryaları boş ve bozuk çıktı. İade talebinde bulunmama rağmen gönderdikleri ürünün bozukluğunu dikkate almadan orijinal paketleme yapmadığım gerekçesi ile iade koşullarını taşımadığımı bahane ederek paramı iade etmiyorlar. Bununla ilgili şikayette bulunmak ve paramın tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.

30 Kasım 2024 21:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

3 Aralık 2024 15:05

Merhaba Bülent Bey, Talebinizle ilgili Hepsiburada Çözüm Merkezi sisteminde 619412421 numaralı kayıt oluşturulmuş olup en kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Sorularınızı ve taleplerinizi web sitemizde üye girişi yaptıktan sonra sağ üst köşede göreceğiniz “Müşteri Hizmetleri” bölümünden iletebilir, mesajlarınızı “Hesabım-Soru ve Taleplerim” bölümünden takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, Hepsiburada

25 Mart 2025 22:17

Sonunuz çözüldü mu?

Hepsiburada Garanti Kapsamındaki Ürünün Onarım Talebi Ve Müşteri Memnuniyeti Sorunu

27 Aralık 2023 15:04214

"Şikayetvar'a yazdıktan kısa bir sure sonra sorun çözüldü. İlginize teşekkürler"

28 Ocak 2025 01:502.082

Hepsiburada sitesi üzerinden Riseas Market adlı satıcıdan ürün aldım. Ürünün içinden kemer detayı çıkmadı ve patpata sar...

Arızalı Ürün Ve Haksız İade Süreci

21 Ocak 2025 12:48394

Hepsiburada.com'dan aldığım ürün arızalı çıktı. Ürünü aldığım günün ertesi günü müşteri hizmetlerini aradım. Ürün arızal...

Tümünü Gör
Hepsiburada Parça Yıkama Tozu!

Hepsiburada ParçaYıkama Tozu!

Fort
Hepsiburada Biltekin Mağazasından Şikayetçiyim!

HepsiburadaBiltekin Mağazasından Şikayetçiyim!

Samet
Hepsiburada Beğendiklerim Listesinin Linkini Paylaşamıyorum!

HepsiburadaBeğendiklerim Listesinin Linkini Paylaşamıyorum!

Pınar
Hepsiburada Termikel Hasarlı Ürün Gönderimi

HepsiburadaTermikel Hasarlı Ürün Gönderimi

Gizem
Hepsiburada Eksik Ürün Talebi

Hepsiburada EksikÜrün Talebi

Ali
Hepsiburada 5 Yıl Garantili Dedikleri Ürün 8 Ay Dayandı!

Hepsiburada 5 YılGarantili Dedikleri Ürün 8 Ay Dayandı!

Karlı

Öne ÇıkanKonular